Life

Andreea Tonciu, amenințări dure pe Instagram: ”Curând o să vă arunc în aer”

Andreea Tonciu a răbufnit pe Instagram. Fosta asistentă TV a postat un mesaj amenințător la adresa unor persoane, fără a specifica numele. Și-a uimit fanii.
31.07.2022 | 19:32
Andreea Tonciu amenintari dure pe Instagram Curand o sa va arunc in aer
Ce a postat Andreea Tonciu pe Instagram. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a avut o ieșire nervoasă. Pe rețelele de socializare a postat un Instastory în care pare că amenință o femeie, dar și un bărbat. Bruneta a stârnit semne de întrebare.

Andreea Tonciu, mesaj amenințător pe Instagram: ”Rog toate prostituatele să se ferească de mine”

Andreea Tonciu a făcut referire la ”prostituate” în mesajul ei, pe care le-a avertizat că le va arunca curând în aer. De altfel, ea le-a atras atenția și bărbaților însurați care se bucură de compania unei femei, pentru o scurtă durată.

ADVERTISEMENT

”Rog toate prostituatele să se ferească de mine, că dacă îmi deschid puțin ochii văd mai mult decât v-ați putea imagina. Curând o să vă arunc în aer.

Bat un apropo și la bărbații însurați care nu își văd de lungul nasului și se bucură la o femeie ușoară pentru o seară două și în mintea lor se cred macho man”, a scris Andreea Tonciu pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Andreea Tonciu amenintari
Postarea Andreei Tonciu de pe Instastory: Sursa foto: Instagram

Andreea Tonciu a mai răbufnit de curând într-o emisiune online. L-a acuzat pe CRBL de violență

Fosta asistentă TV a publicat aceste cuvinte pe contul ei de Instagram la scurt timp după ce l-a acuzat pe CRBL, într-o emisiune online, că a vrut să o bată la Survivor România.

Andreea Tonciu nu a avut deloc afirmații de bine la adresa artistului, despre care a spus că nu-l consideră artist și că îl vede ca pe o persoană rea. Cei doi au făcut parte din echipa ”Faimoșilor” la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT

”Foarte agresiv și foarte rău. Foarte dur. Până la urmă cine este CRBL? Unul care se joacă cu niște lemne. Eu îți pun ție o întrebare acum.

Din punctul tău de vedere CRBL este artist? Eu nu-l consider artist!(…) El se crede superior în fața tuturor. M-a jignit foarte urât și, crede-mă, chiar a vrut să dea în mine”, a declarat Andreea Tonciu Oanei Radu, la ”Detectorul de minciuni”.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este una dintre cele mai expuse persoane publice din showbiz. În trecut, s-a remarcat ca asistentă TV sau prezența la anumite emisiuni. O perioadă, a lipsit din lumina reflectoarelor, după ce s-a căsătorit și a devenit mamă.

Andreea Tonciu a ajuns să fie din nou în atenția publicului prin participarea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Odată cu această competiție, a primit și propunerea de a face parte din cea din Republica Dominicană, Survivor România. Aici nu a rezistat decât 30 de zile.

ADVERTISEMENT