Life

Andreea Tonciu, anunț surprinzător: „Bag divorț și mă recăsătoresc cu un turc”. Bruneta spune că nu ar suporta o infidelitate

29.07.2020 | 15:58
Andreea Tonciu anunt surprinzator Bag divort si ma recasatoresc cu un turc Bruneta spune ca nu ar suporta o infidelitate
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre plusurile și minusurile ei, mai ales în relație. După numeroase zvonuri cum că ar fi pe punctul de a se despărți de soțul ei, concurenta de la Bravo, ai stil Celebrities a rupt tăcerea.

Andreea Tonciu s-a recăsători cu un turc dacă ar fi înșelată

Fosta asistentă de televiziune a spus că dacă va afla că soțul ei o înșală va băga divorț și se va recăsători cu un turc.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că îl părăsesc, asta pentru că avem un copil împreună. Totuși, dacă vreodată aud că umblă cu una bag divorț și mă recăsătoresc cu un turc”, a spus Andreea Tonciu la Teo Show.

Andreea a povestit despre caracterul ei agresiv, recunoscând că stă prost cu nervii și e în stare de absolut orice pentru a-și apăra iubirea.

ADVERTISEMENT

De altfel, în trecut s-a bătut de câteva ori pentru un bărbat, ori chiar și cu foștii lui iubiți.

„M-am bătut cu femei, dar și cu bărbați. Stau foarte prost cu nervii și chiar sar la bătaie, bineînțeles dacă sare cineva înaintea mea, în rest sunt mai pașnică”, a spus Tonciu.

ADVERTISEMENT

Recunoaște că este violentă când se simte jignită și trădată

„Am avut un prieten iubit și dacă eram cu tine și nu mă etichetam, acel bărbat mă găsea. Ziceam: bă, de unde dracului știa? Omul mă pusese la el în GPS. Nu m-am supărat doar că era un bărbat insistent și voia să ne împăcăm și eu nu voiam”, și-a amintit Andreea la rubrica Mădălinei Lambrino.

„M-am bătut cu o altă femeie pentru un bărbat. M-a jignit și îți dai seama că pentru mine jignirile înseamnă foarte mult. Am sărit ca o tigroaică. Culmea este că ne și cunoșteam”, a mai spus bruneta fără să dea nume.

ADVERTISEMENT

„Pot să trec peste înșelat, dar depinde cât de avansată e relația, că se poate ca el să se fi îndrăgostit de domnișoara”, a încheiat Tonciu.

ADVERTISEMENT