Life

Andreea Tonciu, apariție controversată alături de Tzancă Uraganu. Ce i-au reproșat fanii

05.03.2021 | 11:16
Andreea Tonciu aparitie controversata alaturi de Tzanca Uraganu Ce iau reprosat fanii
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a fost surprinsă alături de Tzancă Uraganu într-o apariție cu totul controversată, după ce au postat câteva imagini pe rețelele de socializare. Fosta asistentă TV a stat până în zorii zilei cu celebrul manelist. 

Bruneta are o relație foarte bună cu Tzancă Uraganu și sunt prieteni apropiați, așa că apariția lor nu ar mai trebui să fie o surpriză pentru nimeni. Vedeta i-a anunțat pe fani că le pregătește o surpriză inedită.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a postat mai multe clipuri video alături de cântăreț și nimeni nu s-ar fi așteptat să-i vadă într-o asemenea ipostază. În plus, ora târzie la care bruneta s-a îndreptat spre casă a fost un alt motiv de mirare.

Andreea Tonciu, apariție controversată alături de Tzancă Uraganu

Andreea Tonciu i-a anunțat pe urmăritori că pregătește colaborarea anului alături de Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de manele la momentul actual. Cei doi pregătesc o colaborare așa cum nu s-a mai văzut și au ținut să le transmită acest lucru și celor care îi apreciază.

ADVERTISEMENT

Astfel, Andreea Tonciu este protagonista noului videoclip al melodiei lui Tzancă Uraganu și apare într-o ipostază total diferită. Fanii nu au văzut-o de ani buni pierzând nopțile, fiind acum mamă, însă fosta asistentă TV reușește de fiecare dată să surprindă cu aparițiile ei controversate.

„Și cu cine mă aflu eu aici? Vă salutăm, dragi prieteni, alături de sora mea, de Andreea Tonciu. În cel mai scurt timp pregătim o surpriză muzicală pentru toată România. Cea mai frumoasă piesă pe care o să o auziți în cel mai scurt timp. Vă pupăm!”, au transmis cei doi pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Andreea Tonciu și Tzancă Uraganu
Andreea Tonciu și Tzancă Uraganu pregătesc o mare surpriză. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cei doi au terminat de filmat în zorii zilei, la patru dimineața, așa că Andreea Tonciu a recunoscut că se simte foarte obosită, din moment ce nu a pierdut nopțile de ani buni.

„Se vede că nu mi-am mai pierdut nopțile demult, sunt foarte obosită, mi s-au înroșit ochii de oboseală, dar v-am pregătit o super, super surpriză. Vă pup și noapte bună”, a transmis Andreea Tonciu după ce a terminat de filmat cu manelistul.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tzanca Uraganu (@tzanca__uraganu)

Cum au reacționat fanii manelistului

Nu toți fanii lui Tzancă Uraganu au fost încântați de colaborarea cu Andreea Tonciu și au scris câteva comentarii acide la adresa vedetei. Unul ditre internauți a criticat modul în care dansează bruneta și a spus că până și Vulpița Stegaru este mai pricepută.

„Pana si Vulpita dansa mai bine decat asta/ Tzanca, cati bani ti-a dat sa apara in video la tine? Ca la cum dansează….eu i-aș pune numele Dan Tonciu/ A bagat mielu si in asta/ Frate,cum se mișcă Tonciu! zici că-i pește pe uscat/ Vaiii da ce e barbat sau femeie!!?/ Urâtă esti Tonciule ????poti sa ti pui si diamante pe tine, n-ai pic de talent”, au fost câteva dintre comentarii.

În plus, Andreea Tonciu a fost criticată pentru că preferă  să apară în videoclipuri în loc să stea acasă cu copilul ei: „Doamneeee , distrusă femeie!!!! Stai femeie lângă copilul tău , ți a trecut vremea videoclipurilor , nebunoooo !!! Le vezi pe astea in videoclipuri și vrei și tu , saracioooo.”

ADVERTISEMENT