Life

Andreea Tonciu, apariție incendiară în costum de baie. Bruneta a făcut show pe plajele din Dubai

Cum s-a fotografiat Andreea Tonciu în costum de baie, în Dubai. Fosta asistentă TV a avut o apariție incendiară pe plajă.
26.05.2023 | 19:06
Andreea Tonciu aparitie incendiara in costum de baie Bruneta a facut show pe plajele din Dubai
Andreea Tonciu, apariție incendiară în costum de baie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a avut o apariție incendiară pe rețelele sociale. Fosta asistentă de televiziune se află în Dubai și s-a fotografiat într-un costum de baie care i-a evidențiat talia subțire. Vedeta a primit numeroase complimente din partea internauților.

Andreea Tonciu, apariție incendiară în Dubai, în costum de baie

La 37 de ani, Andreea Tonciu are o siluetă subțire, așa că poate purta orice ținută își dorește. Fosta asistentă TV este adesea complimentată pentru fizicul său și reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 se află în vacanță în Dubai, alături de soțul ei și de fiica lor. În ultima perioadă, vedeta a petrecut destul de mult timp în Emirate și a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale.

De curând, Andreea Tonciu s-a pozat într-un costum de baie alb, întreg, care i-a scos în evidență bustul generos. Vedeta a adăugat, la ținuta sa, și o pălărie și o pereche de ochelari de soare.

ADVERTISEMENT

“Ești minunată!”, “Ești tare frumoasă! Pe zi ce trece te faci tot mai frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postare.

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu, apariție incendiară în costum de baie. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Andreea Tonciu a mers într-o vacanță de lux în aprilie

În aprilie, după Paște, Andreea Tonciu a mai fost într-o vacanță de lux. Împreună cu familia ei, vedeta a mers într-o destinație luxoasă de la Marea Roșie, în Egipt.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a pozat de mai multe ori în costum de baie în ultima vreme și se poate vedea că acordă foarte mare atenție felului în care arată. Silueta ei este foarte subțire și nu ezită să se fotografieze în diverse ipostaze.

Resortul de lux la care au fost vedeta, soțul și fiica lor se află în localitatea Safaga din Egiot, care se află în apropiere de Sharm El Sheikh. Pentru o singură noapte de cazare la locația în care vedeta și-a petrecut timpul, turiștii trebuie să scoată din buzunare în jur de 1.200 de lei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, prețurile pot ajunge chiar și până la 2.000 de lei. Tarifele ar putea crește considerabil, mai ales că începe sezonul estival. În curând, stațiunile din întreaga lume vor fi asaltate de turiști.

ADVERTISEMENT