Life

Andreea Tonciu aruncă bomba despre o vedetă din România: „O bate soțul de o rupe”

18.05.2021 | 18:30
Andreea Tonciu arunca bomba despre o vedeta din Romania O bate sotul de o rupe
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a făcut o dezvăluire bombă la Teo Show despre o cunoscută vedetă din România. Asistenta de televiziune a lăsat-o cu gura căscată pe Teo Trandafir, în direct.

Bruneta a fost provocată să răspundă la tot felul de întrebări, iar dacă refuza întrebările trebuia să mănânce combinații culinare imposibile aflate pe masă.

ADVERTISEMENT

Andreea a fost invitată împreună cu Bianca Rus pentru a le da replica Alexandrei Ungureanu și Ralucăi Tănase după ce au fost criticate de cele două.

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre o vedetă: „O bate soțul de o rupe. O cunoaștem”

Tonciu și-a luat revanșa și le-a răspuns fostelor sale colege de la Bravo, ai stil, dar adevărata bombă a venit spre finalul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost rugată să spună o bârfă pe care a auzit-o despre cineva din showbiz pe care dacă am afla-o ne-am schimba părerea despre acea sau acele persoane.

Andreea nu a dorit să dea nume, însă a spus că există un cuplu destul de celebru care pozează în cea mai fericită familie, dar realitatea pe care o trăiesc acasă este diferită.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, despre respectiva vedetă feminină, Andreea a spus că încasează bătăi în mod repetat de la soțul ei.

„Este un cuplu atât de frumos, care de fiecare dată ce ne înțelegem o bate soțul ei de o rupe. O bate exact unde nu se vede, nu îi dă la față că trebuie să facă bani. O cunoaștem, dar nu e o vedetă foarte mare”, a declarat Andreea Tonciu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Atac la adresa Alexandrei Ungureanu și Ralucăi Tănase: „Vreau să demasc aceste persoane”

Asistenta de televiziune nu s-a putut abține când a venit vorba de Raluca Tănase și Alexandra Ungureanu, pe care le consideră false și rele.

Despre Ungureanu nu a vorbit în termeni atât de duri pe cât s-ar fi așteptat lumea, spunând că ea este un pic mai maleabilă, însă când a venit vorba despre Raluca de la Bambi, bruneta a luat foc.

Din falsă, perversă și rea nu a scos-o. „Eu vreau să demasc aceste persoane care vor să pară ceea ce nu sunt.

Fii cum ești tu. Eu sunt cu gura mare când am de ce, când nu sunt la locul meu. Să vii și să pari ceea ce nu ești strică puțin”, a declarat Andreea Tonciu la Teo Show.

ADVERTISEMENT