Life

Andreea Tonciu, atacată de un necunoscut. Bruneta și soțul au fost loviți cu cuțitul. Bărbatul a fost reținut

30.12.2020 | 17:28
Andreea Tonciu atacata de un necunoscut Bruneta si sotul au fost loviti cu cutitul Barbatul a fost retinut
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și soțul său, Daniel Niculescu, au fost atacați în plină stradă de un necunoscut care i-a lovit cu cuțitul. Din păcate, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” era însoțită și de fiica sa, care a luat parte la incident. 

UPDATE ORA 17:30. Bărbatul care a amenințat-o pe Andreea Tonciu și pe soțul acesteia a fost reținut în urmă cu puțin timp de oamenii legii. Agresorul a fost depistat și identificat, iar în momentul de față se află în custodia polițiștilor.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic.

La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.  

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor”, a declară Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.


ȘTIRE INIȚIALĂ ORA 15:30. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că partenerul ei de viață a fost lovit din senin, în timp ce ea se află în mașină cu copilul. Vedeta nu a ezitat și a apelat imediat serviciul de urgență 112, la fața locului sosind oamenii legii și o ambulanță.

ADVERTISEMENT

În momentul de față nu se știe de la ce a pornit întregul scandal din trafic, din filmarea postată pe rețelele de socializare reieșind că Daniel Niculescu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Andreea Tonciu a filmat totul, declarând că nu-i vine să creadă prin ce trece.

Andreea Tonciu, lovită în mijlocul străzii. Soțul vedetei a avut nevoie de medici

„În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă?

ADVERTISEMENT

Oameni de ăștia nebuni mi-au atacat soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a spus Andreea Tonciu într-o filmare postată pe InstaStory, la final izbucnind în lacrimi.

Mai mult decât atât, vedeta a postat în mediul online imagini cu bărbatul necunoscut care i-a atacat, dar și cu autoturismul condus de acesta. Fosta concurentă de la Kanal D le-a solicitat urmăritorilor ajutorul pentru a-l găsi pe cel care i-a atacat în plină stradă.

Bruneta este decisă să-și facă dreptate, cel mai probabil atacatorul fiind pus sub acuzare de polițiști pentru atac. Oamenii legii au deschis un dosar penal, ancheta fiind în desfășurare.

Potrivit spynews.ro, Andreea Tonciu a mers la Institutul de Medicină Legală de unde vrea să scoată un certificat care să ateste că a fost lovită de bărbatul străin.

Daniel Niculescu probabil va proceda la fel, mai ales că a avut nevoie de îngrijiri medicale, primind intervenția doctorilor chiar la fața locului unde s-a produs incidentul din trafic.

ADVERTISEMENT