Life

Andreea Tonciu, atacată în public. Ce a pățit la un fast-food din Capitală: „Va răspunde penal”

Andreea Tonciu a fost atacată în public, la un fast-food din Capitală. Bruneta a povestit incidentul pe rețelele sociale.
10.09.2021 | 16:56
Andreea Tonciu atacata in public Ce a patit la un fastfood din Capitala Va raspunde penal
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a fost atacată la un fast-food din Capitală de un tânăr, după ce a refuzat să facă un TikTok cu acesta. Incidentul s-a petrecut în această dimineață, iar bruneta a povestit totul pe rețelele de socializare.

Fosta asistentă TV s-a dus la un fast-food din Dristor, la secțiunea drive-through, pentru a-și comanda o cafea. Înainte să ajungă la ghișeu, Andreea Tonciu a realizat că este urmărită de doi tineri.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, atacată în public. Ce a pățit la un fast-food din Capitală: „Va răspunde penal”

Andreea Tonciu a fost atacată la un fast-food din București, unde a mers pentru a-și cumpăra o cafea. Bruneta și-a dat seama că doi tineri o urmăresc, chiar înainte de a ajunge la ghișeu.

Aceștia au abordat-o pe vedetă și i-au cerut să facă un TikTok cu ea, însă Andreea Tonciu i-a refuzat politicos, după cum a declarat pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei doi tineri a insistat, dar bruneta a refuzat în continuare. Aceasta susține că pandemia de COVID-19 și faptul că nu îi cunoștea deloc pe tineri au fost motivele refuzului.

Văzând că nu vrea să facă un TikTok, tânărul insistent s-ar fi enervat și ar fi vărsat o sticlă de suc pe ea și pe mașină.

ADVERTISEMENT

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie.

(…) Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit a celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât.

ADVERTISEMENT

Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine.

L-am refuzat foarte frumos și l-a un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină”, a povestit vedeta pe InstaStory.

Andreea Tonciu, atacată în public
Andreea Tonciu, atacată în public. Sursa foto: Instagram

Ce măsuri va lua Andreea Tonciu

Andreea Tonciu nu îl va lăsa pe individul respectiv să scape nepedepsit și va lua măsuri în acest sens. Vedeta a spus că se va folosi de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona fast-food-ului, iar tânărul care a atacat-o va răspunde penal pentru fapta lui.

Bruneta este revoltată de această întâmplare și nu înțelege de ce a fost atacată de un străin doar pentru că a refuzat să facă un TikTok cu el.

„În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok. (…) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!”, a mai spus Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT