Life

Andreea Tonciu, clipe de coșmar după ce fiica ei a fost luată cu ambulanța. Vedeta este revoltată: „Imposibil așa ceva”

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de coșmar. Fiica ei, Rebecca, a fost luată cu ambulanța la spital.
16.08.2021 | 14:35
Andreea Tonciu clipe de cosmar dupa ce fiica ei a fost luata cu ambulanta Vedeta este revoltata Imposibil asa ceva
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de coșmar noaptea trecută. Fiica ei a fost luată cu ambulanța și dusă la spital. Fosta asistentă TV este revoltată de faptul că ambulanța a venit foarte târziu, iar fiica ei avea nevoie de un medic.

Vedeta a povestit această întâmplare pe contul de Instagram. Andreea Tonciu a declarat că se panichează foarte ușor atunci când vine vorba de fetița ei, chiar și atunci când este vorba de o problemă minoră.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, clipe de coșmar. Fiica ei a fost luată cu ambulanța

Andreea Tonciu a trecut prin clipe de coșmar noaptea trecută. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a chemat ambulanța pentru fetița ei, Rebecca. Micuța nu s-a simțit bine și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Vedeta a sunat la 112, însă a așteptat mai bine de trei ore până ce un echipaj de ambulanță a ajuns la casa ei. Revoltată, bruneta le-a povestit și fanilor de pe rețelele sociale întâmplarea.

ADVERTISEMENT

Ambulanța a ajuns la Rebecca în jurul orei 6 dimineața, însă mama ei a răbufnit, spunându-le urmăritorilor că nu este normal să dureze atât de mult.

„De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, în clipul video al vedetei, s-au auzit sirenele de la ambulanță, semn că fiica ei a fost preluată la spital pentru investigații suplimentare.

Cu puțin timp în urmă, Andreea Tonciu a postat un scurt filmuleț dintr-o cameră de spital. Rămâne de văzut care este starea de sănătate a micuței și când va fi externată.

ADVERTISEMENT

Ieri, bruneta a postat un videoclip alături de Rebecca, anunțându-i pe urmăritori că fetița se simte mai bine. Se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură noaptea trecută.

Andreea Tonciu, clipe de coșmar
Fiica Andreei Tonciu a fost dusă la spital. Sursa foto: Instagram

Luna trecută, Andreea Tonciu și-a dus fiica la spital din cauza unei răceli. Chiar dacă problema nu a fost una mare, vedeta este foarte panicată atunci când vine vorba de fetița ei.

De altfel, bruneta a recunoscut pe rețelele sociale că intră în panică de fiecare dată când Rebecca pățește ceva.

„Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, le povestea Andreea Tonciu urmăritorilor.

ADVERTISEMENT