Life

Andreea Tonciu, despre conflictul dintre Laura Giurcanu și Otilia, la Survivor: “Le demasc eu pe toate”

Andreea Tonciu și-a dat cu părerea despre conflictul dintre Laura Giurcanu și Otilia Bilionera, la Survivor România 2022. Blondina a votat-o spre eliminare pe cântăreață.
15.02.2022 | 20:20
Andreea Tonciu despre conflictul dintre Laura Giurcanu si Otilia la Survivor Le demasc eu pe toate
Andreea Tonciu, despre conflictul dintre Laura Giurcanu și Otilia, la Survivor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și-a spus părerea despre conflictul dintre fostele ei colege de la Survivor România 2022, Otilia Bilionera și Laura Giurcanu.

Fosta concurentă a petrecut două săptămâni în competiție, însă a avut timp să-și formeze o părere despre coechipieri. Bruneta continuă să urmărească show-ul de acasă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut o dezvăluire neașteptată în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, printr-un mesaj.

Andreea Tonciu, despre conflictul dintre Laura Giurcanu și Otilia

Andreea Tonciu s-a apropiat de Otilia cât timp cele două au fost coechipiere la Survivor, iar fosta Faimoasă ar vrea să păstreze legătura cu cântăreața după ce aceasta va fi eliminată.

ADVERTISEMENT

În ediția de luni seară a emisiunii, Laura Giurcanu a nominalizat-o pe Otilia, iar Andreea Tonciu și-a spus părerea despre conflictul dintre cele două Faimoase.

Vedeta susține că Laura este geloasă pe Otilia, care s-ar fi dat la TJ Miles. Fosta asistentă TV a asigurat că îi va demasca pe toți concurenții.

ADVERTISEMENT

“Laura e geloasă pe Otilia că s-a dat la ea Tj Miles! Las’ că le demasc eu pe toate.”, a transmis Andreea Tonciu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, printr-un SMS.

Otilia, nominalizată de Laura Giurcanu pentru a doua oară

Laura Giurcanu a nominalizat-o pe Otilia pentru eliminare în ediția difuzată luni, 14 februarie, după ce tribul Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate.

ADVERTISEMENT

A fost a doua oară când fostul model a propus-o spre eliminare pe interpreta celebrei melodii “Bilionera”. Artista a fost luată prin surprindere de votul colegei ei, mai ales că sunt puține femei rămase în echipă.

Otilia speră să nu părăsească competiția, dar evoluția ei depinde de votul publicului.

“Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem puține fete. Chiar mi-am rupt genunchii în ultima săptămână pe traseu.

Ce să zic, eu sunt feministă și se pare că Laura nu e așa. Nu am cuvinte, nu știu ce să zic mai mult de atât.

Chiar nu mă așteptam la nominalizare. Eu nu aș fi votat-o, eu nu am votat nicio femeie până acum. Sunt foarte confuză pentru că sunt și puțin șocată de ceea ce s-a întâmplat.

Nu mă pricep să îmi fac reclamă, să mă descriu. O să las publicul să decidă dacă merit să fiu aici sau nu.”, a mărturisit Otilia la Survivor România 2022.

Radu Itu și CRBL au fost nominalizați spre eliminare în urma Consiliului. Astăzi, 15 februarie, telespectatorii vor afla cine este următorul Faimos care pleacă acasă. 

ADVERTISEMENT