Life

Andreea Tonciu, criticată dur de Iulia Albu: „Paris Hilton după o noapte de beție”

Andreea Tonciu a fost criticată dur de Iulia Albu, în cadrul emisiunii pe care aceasta din urmă o moderează la Antena Stars. Iată ce a spus despre ținuta fostei concurente de la Survivor România 2022.
26.06.2022 | 17:52
Andreea Tonciu criticata dur de Iulia Albu Paris Hilton dupa o noapte de betie
Andreea Tonciu, criticată dur de Iulia Albu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a făcut un comentariu despre Andreea Tonciu în noua ediție a emisiunii Poliția Modei, pe care o moderează la Antena Stars.

Andreea Tonciu, criticată dur de Iulia Albu

Ținuta purtată de Andreea Tonciu nu a impresionat-o pe Iulia Albu. Fosta concurentă de la Survivor România 2022 a purtat un tricou alb, cu imprimeul unei mărci cunoscute, asortat cu o pereche de pantaloni scurți din denim.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu s-a afișat cu o pereche de pantofi roz cu platformă înaltă, în stilul „Barbie”. Vedeta a ales și o geantă Prada și o pereche de ochelari de soare pentru a-și asorta ținuta.

Deși ținuta purtată de Andreea Tonciu este destul de scumpă, aceasta tot nu a impresionat-o pe Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Criticul de modă a comparat ținuta brunetei cu una pe care ar purta-o Paris Hilton „după o noapte de beție”. În plus, Iulia Albu a mai spus că Andreea Tonciu nu mai seamănă cu ea.

„Iată un personaj pe care nu-l mai recunoaștem. Nu mai seamănă cu ea. (..) Ținuta în sine este ceva ce ar purta Paris Hilton dacă ar veni după o noapte de beție, dar nici atunci nu cred. (…)

ADVERTISEMENT

Cel mai tare mă deranjează pantalonii scurți, pentru că nu înțeleg de ce este mai scurt sau mai lung. Acolo cred că e problema cea mai mare.”, a spus Iulia Albu la Poliția Modei, de la Antena Stars.

Până la urmă, Iulia Albu a apreciat alegerea Andreei Tonciu de a purta șosete lungi la ținută.

Iulia Albu Andreea Tonciu
Iulia Albu a criticat ținuta Andreei Tonciu. Sursa foto: Captură YouTube

Ce vedete a mai criticat Iulia Albu

De-a lungul timpului, Iulia Albu a criticat mai multe vedete din România, din punct de vedere vestimentar. Printre acestea se numără și Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a postat o imagine în care purta un tricou roz, asortat cu o fustă în dungi și cu o pereche de pantofi de aceeași culoare.

Iulia Albu a ironizat încălțămintea vedetei. Aceasta i-a numit pantofii „colțunași”, spunând că Andreea Esca poartă mereu același tip de haine.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie ‘Te iubesc’ cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru.”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Nici Andreea Marin nu a scăpat de criticile Iuliei Albu. „Zâna Surprizelor” s-a afișat cu tocuri în propria grădină, lucru care a nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu. Nici colegul vedetei, Ovidiu Buta, nu a apreciat ținuta.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…)

Erai în papuci la tine în casă, pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă, și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Să fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, spunea Iulia Albu acum câteva luni.

ADVERTISEMENT