Life

Andreea Tonciu dă din casă. De ce nu mai doarme în același pat cu Daniel Niculescu

04.03.2021 | 20:24
Andreea Tonciu da din casa De ce nu mai doarme in acelasi pat cu Daniel Niculescu
Andreea Tonciu dă din casă. De ce nu mai doarme în același pat cu Daniel Niculescu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au o căsnicie foarte frumoasă care durează de cinci ani, însă acum dă din casă și spune că nu mai doarme în același pat cu partenerului ei de viață de foarte mult timp. 

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că de când a venit pe lume fiica sa, Rebecca, nu mai împarte același dormitor cu soțul ei. Vedeta își petrece nopțile alături de micuța sa, după care este topită și pe care o iubește ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă nu se declară o fire romantică, poate și de aceea nu pune foarte mare preț pe petrecerea nopților împreună. Andreea Tonciu nu vede în acest lucru un impediment, având multe cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu nu dorm în același pat. De ce?

„Am o căsnicie ok, mulțumesc că am un soț foarte calm având în vedere că eu sunt foarte agitată și mă enervez foarte repede. Soțul meu e contra, adică se enervează mai greu, e mai calm și cu asta compensăm.

ADVERTISEMENT

Normal că există certuri și neînțelegeri ca în orice altă familie. Eu nu pot să mă declar o femei supărăcioasă, e pe moment, îmi trece după 5 minute, la fel și soțul meu. 

Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, inelușe, cadouașe. Nu port prea multe bijuterii, deși am multe cu diamante. 

ADVERTISEMENT

De patru ani și jumătate dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soțul meu, el doarme singur. Eu cu soțul meu mă întâlnesc așa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca., a spus Andreea Tonciu în emisiunea Xtra Night Show.

Vedeta nu are o căsnicie numai lapte și miere și spune că lucrurile nu au fost întotdeauna roz între ea și soțul ei. Fosta asistentă TV și Daniel Niculescu chiar au fost la un pas de divorț, mărturisind că nu ar putea trece cu vederea dacă ar fi înșelată.

ADVERTISEMENT

„Am un soț foarte dezordonat. El nu face nimic. Nu spală un vas, lasă masa nestrânsă. Îl bălăcăresc, dar în 5 minute gata, l-am iertat. Dacă ar fi să divorțăm vreodată ar fi dacă m-ar înșela. Așa ceva nu iert”, a mai spus bruneta.

ADVERTISEMENT