Life

Andreea Tonciu, de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Faimoasa de la Survivor România în timpul probelor

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital, acuzând stări de rău în repetate rânduri la Survivor România. Faimoasa a fost luată cu targa de pe nisipul din Dominicană.
23.01.2022 | 21:05
Andreea Tonciu a lesinat la Survivor. Vedeta a stat 14 zile in competitie si s-a intors acasa cu o suma frumusica de bani
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a acuzat stări de rău în timpul probelor. Concurenta de la Survivor România a fost transportată de urgență la spital.

Faimoasa s-a plâns în timpul probei susținute de Laura Giurcanu că nu se simte bine deloc, deși nu a apucat încă să intre pe traseu.

ADVERTISEMENT

Medicul, cunoscutul tata Teo, i-a luat pulsul și i-a dat să bea puțină apă, întrebând-o câteva lucruri pentru a vedea dacă este sau nu conștientă.

Andreea Tonciu de la Survivor România, transportată la spital

Din nefericire, starea de sănătate a concurentei nu i-a permis să continue nici măcar pe bară, observând jocul colegilor ei.

ADVERTISEMENT

Bruneta a fost transportată de urgență la spital, acolo unde va afla care este motivul căderii sale. Nu este prima oară când Andreea Tonciu acuză stări de rău la Survivor România.

A mai trecut prin asta săptămâna aceasta, în al doilea episod. Se pare că pentru fosta asistentă de televiziune, adaptarea la condițiile extreme din jungla din Dominicană este mai grea decât se aștepta.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce Laura Giurcanu a marcat punctul pentru Faimoși, Robert Niță a alertat echipa de producție, văzând-o pe Tonciu extrem de slăbită.

Daniel Pavel a oprit repede jocul, fluierând. La fața locului s-au adunat toți colegii ei Faimoși, care au aplaudat-o când a fost urcată pe targă, dorindu-i însănătoșire grabnică.

ADVERTISEMENT

Andreea abia a mai putut articula câteva cuvinte, iar acum fanii ei se tem că aceasta nu va mai putea continua în reality-show-ul de la PRO TV.

Relu Pănescu și Angela Ferero de la Războinici, accidentați

Nu este singura concurentă care a întâmpinat probleme la jocul pentru recompensă din 23 ianuarie.

Un alt participant, de la Războinici, a fost nevoit să iasă de pe teren. Acesta, din cauza unei accidentări. Relu Pănescu, căci despre el este vorba, s-a accidentat la genunchi. N-a mai putut să facă nici măcar un singur pas pe nisip, ca să o ajute pe colega sa, Ana Dobrovie.

Tensiunea este din ce în ce mai mare, pe măsură ce concurenții se accidentează pe bandă rulantă. Tot de la Războinici a acuzat dureri la picior și columbianca Angela Ferero. Tânăra a intrat sub strictă supraveghere medicală.

Angela nu a mai putut intra ulterior nici ea pe traseu, fiind înlocuit-o de Ana Dobrovie.

ADVERTISEMENT