Life

Andreea Tonciu, disperată după o zi de Survivor: ”Cred că o să iasă măcel mare. Ne e foame tuturor”

După doar zi petrecută pe insula de la ”Survivor România 2022”, Andreea Tonciu este hotărâtă să ia o decizie radicală. Din cauza lipsei hranei, vedeta este dispusă să facă un gest extrem. 
17.01.2022 | 21:23
Andreea Tonciu disperata dupa o zi de Survivor Cred ca o sa iasa macel mare Ne e foame tuturor
Andreea Tonciu este dispusă să se mute la Războinici. Sursă foto: Captură video Pro TV
ADVERTISEMENT

Luni, 17 ianuarie 2022, Pro TV a adus pe micul ecran ediția cu numărul doi a show-ului ”Survivor România 2022”. După o seară petrecută în junglă, sub cerul liber, concurenții sunt mai hotărâți ca niciodată să câștige, însă deja oboseala și lipsa meselor ca acasă și-au spus cuvântul.

Printre concurenții care s-au plâns de condițiile din Republica Dominicană a fost și Andreea Tonciu. În timp ce Roxana Ciuhulescu a mărturisit că se obișnuiește greu cu somnul din junglă, mai ales că sforăitul lui Cătălin Zmărăndescu o deranjează, bruneta are alte probleme.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine prima noapte a fost albă. Cu atât mai mult cu cât îmi venea să-l bat pe Zmărăndescu pentru că a sforăit mai tare decât o drujbă. Și lipsa hranei dăunează”, a spus Roxana Ciuhulescu la Pro TV.

Andreea Tonciu simte deja lipsa mâncării

După ce au pierdut primul joc, cel în care ar fi putut câștiga uneltele necesare pentru construierea ”casei” din junglă, Andreea Tonciu își dorește cu ardoare ca în a doua ediție echipa sa să câștige.

ADVERTISEMENT

Dorința fostei asistente TV are la bază, pe lângă faptul că toți vor să arate ce pot, și lipsa mâncării, care în cazul ei își spune cuvântul.

Tocmai de aceea, diva a avut un avertisment pentru colegii săi. Faimoasa a spus, încă de la începutul ediției, că dacă nu vor câștiga al doilea joc, ea va schimba tabăra.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este dispusă, alături de Otilia Bilionera, să se mute în tabăra Războinicilor, dacă tot rivalii lor vor ieși la finalul jocului câștigători.

”Dacă nici astăzi nu câștigăm, eu mă mut la Războinici. O iau și pe sora Otilia cu mine. Nu am putere, mă simt moleșită, dacă nu câștigăm cred că o să iasă măcel mare. Ne e foame tuturor și cred că o să înceapă altercațiile dacă nu câștigăm”, a spus Andreea Tonciu la începutul celei de-a doua ediții ”Survivor România 2022”.

ADVERTISEMENT

Războinicii și Faimoșii luptă pentru imunitate și provizii

Reacția brunetei vine după ce Daniel Pavel a anunțat că cel de-al doilea joc de la ”Survivor România 2022” vine la pachet cu șansa de a câștiga imunitate și cu premii ce le pot potoli foamea concurenților.

Echipa câștigătoare va primi la final un litru de ulei și un kilogram de orez, în timp ce pierzătorii vor trebui să se mulțumească doar cu jumătate din cantitatea de hrană primită de învingători.

ADVERTISEMENT