Life

Andreea Tonciu, decizie radicală, după eliminarea de la Survivor România 2022: “Vreau să încep un nou capitol în viața mea”

După eliminarea de la Survivor România 2022, Andreea Tonciu a luat o decizie radicală. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a făcut anunțul pe rețelele sociale.
04.02.2022 | 17:29
Andreea Tonciu decizie radicala dupa eliminarea de la Survivor Romania 2022 Vreau sa incep un nou capitol in viata mea
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a luat o decizie radicală, după întoarcerea de la Survivor România 2022. Vedeta are de gând să facă schimbări importante în viața ei.

Fosta asistentă TV vrea să-și achiziționeze propria locuință. Bruneta i-a rugat pe internauți să-i recomande cele mai frumoase complexe rezidențiale din Pipera.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, decizie radicală, după ce s-a întors de la Survivor România 2022

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor România 2022 după doar două săptămâni, iar acum are de gând să facă unele schimbări în viața ei. Vedeta are planuri mari, pe care le-a împărtășit cu urmăritorii din mediul online.

Pentru a începe un nou capitol în viața ei, Andreea Tonciu vrea să-și cumpere propria locuință în zona Pipera.

ADVERTISEMENT

“Bună ziua, dragii mei! Vreau să încep un nou capitol în viața mea, acela de a-mi achiziționa propria casă.

Aștept de la voi denumirea a celor mai frumoase complexe rezidențiale din zona Pipera. Vă mulțumesc!”, a anunțat Andreea Tonciu pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Andreea Tonciu
Andreea Tonciu vrea să-și cumpere propria casă. Sursa foto: Instagram

Andreea Tonciu, dezvăluiri după eliminarea de la Survivor România 2022

Andreea Tonciu a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022, unde și-a testat limitele timp de aproape două săptămâni.

Chiar dacă a fost scurtă, experiența din Republica Dominicană a fost una intensă pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andreea Tonciu a avut parte și de obstacole. Fosta Faimoasă a fost luată cu targa de către medicii din competiție, după ce a acuzat stări de rău.

După eliminare, vedeta a făcut mai multe declarații despre experiența trăită. Unul dintre cele mai dificile lucruri a fost faptul că nu a reușit să doarmă, din cauza zgomotelor din junglă.

În plus, Andreea Tonciu a suferit din cauza lipsei hranei, la fel ca restul concurenților. Concurenții din echipa roșie au pierdut destul de multe jocuri la care premiul consta în mâncare.

“A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil.

De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate.

Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.

Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine.”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.ro.

Faptul că a fost departe de fiica ei, Rebecca, a fost cel mai greu pentru vedetă. Andreea Tonciu se gândea constant la fetița ei și se întreba dacă este bine.

“Doamne, am simțit că nu mai pot de dorul ei. Mă gândeam cum doarme, dacă mănâncă, dacă se simte bine… în fiecare moment îmi zbura gândul doar la ea.”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor România 2022.

ADVERTISEMENT