Life

Andreea Tonciu, desființată după cel mai recent scandal de la Bravo, ai stil: „Ești o mizerie de femeie”

14.09.2020 | 14:34
Andreea Tonciu desfiintata dupa cel mai recent scandal de la Bravo ai stil Esti o mizerie de femeie
Andreea Tonciu a sărit calul în gala din 12 septembrie, iar telespectatorii au taxat-o dur. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu are imaginea șifonată după cel mai recent scandal de la Bravo, ai stil Celebrities. Vedeta și-a ieșit din minți în gala difuzată de Kanal D sâmbătă, 12 septembrie, folosind cuvinte obscene și primind critici, pentru prima oară atât de dure, din partea lui Maurice Munteanu.

Andreea Tonciu și-a cerut iertare pentru ieșirea de la Bravo, ai stil, dar nu e de ajuns pentru fanii emisiunii

Fosta asistentă de televiziune s-a certat destul de urât cu Calina Dumitrescu, fiica designerului Catinca Roman, despre care a spus că e un copil fără minte.

ADVERTISEMENT

Deranjată de remarcile răutăcioase, Calina a ripostat și a amenințat că pleacă din emisiune dacă Andreei i se va permite la infinit să jignească și dacă asta e considerat cu adevărat show.

I-a luat apărarea Maurice Munteanu, care la testimoniale a afirmat că nu înțelege divertismentul marca Tonciu, că el a văzut deocamdată doar mahalaua pe care bruneta o produce în emisiune, cuvinte care nu i-au căzut deloc bine vedetei.

ADVERTISEMENT

De aici și până la nevoia ca din producție să se pună bip-uri la cuvintele folosite de Tonciu a fost un singur pas, iar comportamentul demn de criticat a fost comentat și de urmăritorii Andreei de pe Instagram.

Dându-și seama că a dat-o în bară, Andreea a scris un mesaj în care pare să își ceară iertare pentru atitudinea deloc potrivită spunând că nu este o fată rea și va face tot posibilul să nu mai greșească.

ADVERTISEMENT

„Nu încerc să mă scuz, pentru că nu îmi pot schimba reacțiile avute deja, dar sunt un om bun, cu probleme omenești și am încercat să demonstrez în această competiție ca oricine poate evolua din orice punct de vedere.

Că avem cu toții o șansă. Voi învăța din greșelile mele și sper că și voi o să faceți la fel. Mi-ar plăcea să vă puteți pune în locul meu și să înțelegeți că e dureros să primești toate aceste reacții negative, fie ele pe bună dreptate sau nu”, a scris Andreea pe Instagram la o zi după difuzarea galei.

ADVERTISEMENT

Lumea, furioasă pe fosta asistentă tv

Nu toți fanii au iertat-o: „Faci pe toată lumea fel și chip și după acea spui ca ești om bun. Nu mai ai 5 ani sa te scuzi în felul asta, prima data gândește și după aia dă drumul la gură;

Niciodată nu vei avea clasă!Ca și caracter ești inferioara fetelor din aceasta competitie.Tu și Oana… precupețele concursului;

De ce ștergi comentariile, asumato? 🤔 îți este rușine cu ceea ce ești? dacă nu îți este, ar trebui !! Ești o mizerie de femeie, de cea mai joasă speță, comportament și limbaj de mahala , iar la neuroni esti 0!”

ADVERTISEMENT