Life

Andreea Tonciu, detaliu rușinos despre Giani Kiriță. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor

09.01.2021 | 11:30
Andreea Tonciu detaliu rusinos despre Giani Kirita Ce sa intamplat cand au ajuns in dormitor
Andreea Tonciu, detaliu rușinos despre Giani Kiriță. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a făcut o mare gafă la televizor și a dezvăluit un detaliu rușinos despre Giani Kiriță, unul dintre foștii ei parteneri. Vedeta a dezvăluit lucruri intime despre fotbalist, spre surprinderea lui Cătălin Măruță, care a invitat-o în platoul emisiunii lui. 

Bruneta nu s-a putut abține și l-a umilit pe Giani Kiriță, cu care a avut o relație în urmă cu ceva timp. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” Celebrities” i-a lăsat pe toți cu gura căscată, inclusiv pe telespectatori.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță i-a pregătit celebrul său joc, „Spui tot sau îți ia gura foc!”, unde trebuie să răspundă sincer la întrebări incomode. Dacă refuză, trebuie să mănânce ceva picant.

Andreea Tonciu, detaliu rușinos despre Giani Kiriță. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor

Andreea Tonciu nu a renunțat la remarcile controversate nici măcar acum, când este căsătorită cu Daniel Niculescu, având împreună mai bine de patru ani de căsnicie. Cu toate acestea, vedeta nu s-a putut abține atunci când a dezvăluit un secret care ar fi trebuit să rămână doar la ea.

ADVERTISEMENT

Întrebată cine a fost cel mai plictisitor partener pe care l-a avut în dormitor, Andreea Tonciu a preferat să fie sinceră în loc să guste din mâncarea iute a lui Cătălin Măruță.

Astfel, fosta asistentă TV a spus că Giani Kiriță este cel care a dezamăgit-o în momentul în care au ajuns în dormitor. „Giani Kiriță a fost! Nu știi și tu că aștia cu mușchi nu fac mare lucru în pat?!”, a spus vedeta la Pro TV, răspuns la care nimeni nu se aștepta.

ADVERTISEMENT

De cine a fost cucerită Andreea Tonciu

O altă întrebare care i-a surprins pe cei din emisiunea lui Cătălin Măruță a fost „Ce bărbați celebri din showbiz ți-au făcut curte și i-ai refuzat?”. Nici de data aceasta vedeta nu s-a ferit să fie sinceră.

„Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță”, a răspuns Andreea Tonciu. Motivul pentru care l-a refuzat pe Ilie Năstase este Ion Țiriac, pe care l-ar fi preferat în locul său, pentru că „are firma mai mare, e numele mai sonor”.

ADVERTISEMENT

Bruneta în vârstă de 34 de ani este căsătorită de patru ani cu fotbalistul Daniel Niculescu (27 de ani) și au împreună o fetiță, Rebecca. Înainte de căsătorie, vedeta a fost împreună cu Nicolae Mitea, un alt fotbalist celebru, fiind tot timpul în atenția presei.

ADVERTISEMENT