Life

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei: „Nu stau să îl urmăresc”

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei, Daniel Niculescu, cu care este căsătorită din 2016. Fosta asistentă TV a vorbit și despre infidelitate.
25.06.2022 | 17:56
Andreea Tonciu dezvaluiri despre casnicia cu sotul ei Nu stau sa il urmaresc
Andreea Tonciu, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a vorbit despre căsnicia cu soțul ei, Daniel Niculescu. Vedeta nu suportă infidelitatea, dar nici nu este genul de femeie care să își controleze partenerul, după cum a declarat recent.

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre căsnicia cu soțul ei

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 a spus că nu suportă falsitatea și preferă ca oamenii să se arate așa cum sunt în realitate, inclusiv atunci când apar la televizor sau în mediul online.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu recunoaște că îi acordă libertate soțului ei și nu îi controlează nici măcar telefonul.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este iPhone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele.”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea Fiță cu Adiță, de pe canalul de YouTube theXclusive.

Fosta asistentă TV nu este de acord cu infidelitatea, dar consideră că nu există bărbat care să nu înșele, fără a face referire la partenerul ei de viață. Vedeta știe că ar afla imediat dacă soțul ei ar fi infidel.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu suportă nici femeile care sunt infidele față de soțul lor, mai ales dacă au și familie.

„Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu.

Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea mai deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul.

ADVERTISEMENT

Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta.

Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată.”, a mai spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu este căsătorită de cinci ani cu Daniel Niculescu și au împreună o fiică, Rebecca, născută în 2016.

Andreea Tonciu nu mai doarme în același pat cu partenerul ei

Recent, Andreea Tonciu a mărturisit că nu mai doarme în același pat cu soțul ei de ani buni. Vedeta preferă să doarmă cu fiica ei, Rebecca, lucru pe care îl face de patru ani.

Fosta asistentă de televiziune nu este o fire romantică și abia apucă să-și vadă soțul în timpul zilei.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca.

De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu.”, a declarat ea la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că singurul lucru pe care nu l-ar ierta ar fi infidelitatea. Andreea Tonciu ar divorța dacă ar afla că soțul ei ar avea pe altcineva.

ADVERTISEMENT