Life

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre relația dintre Xonia și TJ Miles de la Survivor România 2022. Ce poză a arătat bruneta

Andreea Tonciu a decis să dea din casă. Bruneta a vorbit în cadrul unei emisiuni despre apropierea dintre Xonia și TJ Miles de la Survivor România 2022.
02.02.2022 | 08:37
Andreea Tonciu dezvaluiri despre relatia dintre Xonia si TJ Miles de la Survivor Romania 2022 Ce poza a aratat bruneta
Andreea Tonciu, dezvăluiri despre relația dintre Xonia și TJ Miles de la Survivor România 2022. Sursă foto: Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a decis să vorbească despre ceea ce se întâmplă în jungla dominicană.

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 și-a condamnat unele colege pentru comportamentul pe care îl au.

În opinia brunetei, unele fete sunt mult prea apropiate de băieții din echipă.

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre relația dintre Xonia și TJ Miles de la Survivor România 2022. Ce poză a arătat bruneta

Andreea Tonciu a spus mereu lucrurilor pe nume, iar acum a decis să facă unele dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă la Survivor România. Încă de la începutul emisiunii, vedeta s-a arătat nemulțumită de apropierea dintre unele concurente și băieții din echipă.

ADVERTISEMENT

“Fetele astea au greșit emisiunea, au venit la jungla iubirii. Eu vreau să demonstrez anumite lucruri. Noi nu ne-am dus la jungla iubirii ca să ne combinăm”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv. 

Andreea Tonciu a observat că Xonia și TJ Miles erau destul de apropiați încă din avion. Bărbatul și-a ținut mâna pe piciorul artistei pentru mai mult timp, ceea ce Andreei Tonciu i s-a părut ușor deplasat.

ADVERTISEMENT

Bruneta a făcut o fotografie în avion, iar acum a decis să o arate pentru a-și susține afirmațiile.

Poza făcută în avion
Poza făcută în avion. Sursă foto: captură Pro Tv

“Ți se pare normală poza asta? Xonia și TJ Miles erau îmbrățișați. Vreau să punctez altceva. Mi s-a părut foarte funny și am făcut poze. Și băiatul a ținut mâna pe piciorul ei. Nu sunt nebună, Cătălin!”, a mai spus Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

În final, vedeta spune că Xonia a recunoscut că îl place pe TJ Miles.

“Xonia se urca pe TJ să îi facă masaj. Eu am văzut. Xonia era călare pe TJ. Nu am nimic cu această domnișoară. E o fată singură și chiar ea mi-a recunoscut că îi place de TJ Miles”, a mai dezvăluit aceasta în cadrul emisiunii de la Pro Tv.

Roxana Ciuhulescu a observat și ea ceea ce se întâmpla între cei doi concurenți și a confirmat totul, povestind ce a văzut în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

“TJ Miles era cu mâna între picioarele Xoniei, că na… în somn știi cum e îți mai alunecă mâinile. Pot sa confirm tot ceea ce a zis Andreea, era o apropiere evidentă între Xonia și TJ Miles, să mai spun și că era cu mâinile pe ea? Dacă ar fi continuat împreună în emisiune, probabil ar fi ieșit o relație frumoasă între ei. Când a plecat Xonia, a apărut Laura, cred că o plăcea TJ pe Laura”, a spus Roxana Ciuhulescu.

ADVERTISEMENT