Life

Andreea Tonciu, enervată la culme de cei care i-au jignit fiica: “Să nu mai îndrăznească în viața lor să mai pronunțe numele copilului meu”

Andreea Tonciu a răbufnit pe rețelele sociale după ce haterii au jignit-o pe fiica ei. Vedeta a transmis un mesaj dur în mediul online.
27.01.2023 | 17:32
Andreea Tonciu enervata la culme de cei care iau jignit fiica Sa nu mai indrazneasca in viata lor sa mai pronunte numele copilului meu
Andreea Tonciu a răbufnit după ce haterii i-au criticat fiica. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu s-a enervat la culme după ce haterii au jignit-o pe fiica ei, Rebeca. Vedeta a transmis un mesaj ferm pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu, enervată după ce haterii i-au jignit fiica

Rebeca, fiica fostei asistente TV, a fost ținta criticilor în mediul online, iar Andreea Tonciu s-a enervat la culme.

ADVERTISEMENT

Oamenii i-au trimis vedetei diverse mesaje în care o jignesc pe micuță, așa că aceasta a luat atitudine și a răbufnit la adresa celor care au spus lucruri răutăcioase despre fiica ei.

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 le-a cerut acestor oameni să se oprească. Andreea Tonciu nu este afectată de criticile la adresa ei, însă nu mai vrea să audă vreo jignire la adresa fetiței sale.

ADVERTISEMENT

Jignirile au fost adresate pe Tik Tok, platformă pe care vedeta postează regulat clipuri video cu ea, dar și cu fiica ei.

“Eu nu înțeleg de ce există atât de multă lume rea, invidioasă, care se leagă de mine aiurea. Cel mai mult mă deranjează că se leagă de copilul meu.

ADVERTISEMENT

Totul până la copilul meu, că mor cu ei de gât. Nu are absolut nimeni voie în lumea asta să vorbească ceva greșit sau urât despre Rebeca.

Atât vreau să le spun haterilor de pe TikTok, să nu mai îndrăznească în viața lor să mai pronunțe numele copilului meu, sau să mai aducă vreo injurie asupra ei, că pe mine mă înjură oricum, că există hateri, există oameni invidioși”, a transmis Andreea Tonciu pe Tik Tok, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, îndemnată de fani să ia atitudine în legătură cu haterii din mediul online

Inclusiv fanii fostei asistente de televiziune au fost deranjați de comentariile negative pe care alți internauți i le-au adresat fiicei sale.

Astfel, fanii au fost cei care au îndemnat-o pe brunetă să ia atitudine în legătură cu această problemă.

“Primesc mii de mesaje pe Instagram în care oameni care mă iubesc îmi spun să iau atitudine. Oameni fără scrupule, oameni care nu știu ce înseamnă o familie, care nu au copii.”, a mai spus vedeta.

În urmă cu șase ani, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au devenit părinți. De atunci, viața fostei asistente TV s-a schimbat radical. Vedeta este în stare să facă totul pentru ca Rebeca să fie fericită și pune binele fetiței mai presus de orice.

ADVERTISEMENT