Life

Andreea Tonciu, în chinuri groaznice. „Am făcut infecție, mă urc pe pereți de durere”

14.01.2021 | 12:58
Andreea Tonciu in chinuri groaznice Am facut infectie ma urc pe pereti de durere
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a postat câteva filmulețe pe Insta Story în care vorbea despre stările insuportabile pe care le avea. Fosta concurentă Bravo, ai Stil! Celebrities! a avut dureri groaznice, aproape insuportabile, care au trimis-o rapid în cabinetul medicului stomatolog.

Andreea Tonciu, probleme de sănătate

După ce că a trecut printr-o serie de probleme în familie, dezamăgiri și alte supărări, Andreea Tonciu a întâmpinat probleme de sănătate. Vedeta a povestit pe Instagram că molarul de minte îi provoca dureri greu de suportat, care au adus-o în pragul disperării.

ADVERTISEMENT

„Bună seara, dragilor”! Rău este să te doară molarul de minte. Îmi vine să mă urc pe pereți, nu mai pot. Mâine dimineață mă duc să-l scot pentru că nu mai pot efectiv. Nu mai pot. Mă doare cu tot cu ureche, cu cap, toată partea asta mă doare ( n.r dreapta). Mâine merg direct la dentist. Și îmi e tare frică. Ce pastile îmi ziceți să mai iau? Mă chinui de 10 ani cu molarul ăsta, dar am făcut infecție și mă doare de nu mai pot”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Vedeta și soțul ei, implicați într-un accident în trafic

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au trăit clipe de groază, după ce un bărbat cu care s-au șicanat în trafic a sărit cu o armă albă la partenerul de viață al vedetei și l-a tăiat. Bărbatul și soțul Andreei s-au certat, după care au trecut la bătaie. Cei trei au ajuns la Poliție. „Astăzi, în jurul orei de 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițistii care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului, se anunță în raportul Poliției.

ADVERTISEMENT