ADVERTISEMENT
Life

Andreea Tonciu, în doliu. Fosta asistentă TV a pierdut o persoană foarte dragă

Autor: Alexa Serdan | 16.11.2020 | 09:45
Andreea Tonciu, în doliu. Fosta asistentă TV a pierdut o persoană foarte dragă
Andreea Tonciu, clipe grele la Bravo ai stil! Celebrities. Concurenta a părăsit emisiunea. Sursa foto: Instagram

Andreea Tonciu traversează o perioadă neplăcută după o persoană foarte dragă a încetat din viață. Fosta asistentă TV a mărturisit în mediul online că bunica sa a murit, lăsând multă durere în sufletul brunetei, care a făcut declarații sfâșietoare. 

ADVERTISEMENT

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a adus un omagiu femeii despre care are numai cuvinte de laudă. Vedeta a postat o imagine în dreptul căreia a scris un mesaj dureros, mărturisind cu sufletul trist că o va iubi toată viața pe bunica sa.

„Dumnezeu să te ierte! Am să te iubesc câte zile voi avea, iubirea mea bună”, a scris Andreea Tonciu pe InstaStory.

Andreea Tonciu, durere fără margini. Bunica sa a murit

Ulterior, frumoasa brunetă a republicat fotografia și în feed, acolo unde a lăsat un mesaj mai lung despre pierderea suferită. Andreea Tonciu a mărturisit că moartea bunicii sale i-a adus foarte multă durere în suflet, însă femeia va rămâne mereu în inima sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, concurenta de la Kanal D susține că deși bunica sa nu se mai află printre cei vii, chipul ei va fii întotdeauna în inima vedetei și a celor care au cunoscut-o.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

Fosta asistentă TV este îngenuncheată de trecerea în neființă a bunicii sale dragi și nu reușește să găsească cuvintele potrivite pentru a exprima durerea pe care o simte în momentul de față. Andreea Tonciu nu a dorit să menționeze cauza morții femeii, însă a publicat o imagine din tinerețe cu cea care a crescut-o.

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!”, este mesajul lăsat de vedetă pe contul de Instagram, în dreptul unei fotografii cu bunica sa.

Mesajele și condoleanțele fanilor de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, alături de Andreea Tonciu în aceste momente grele fiind Simona Trașcă, cântăreața Narcisa sau Diana Gureșoaie. Acestea i-au transmis condoleanțe brunetei pentru pierderea suferită.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!