Life

Andreea Tonciu, într-o poziție prea incitantă în mediul online. Ce a lăsat la vedere vedeta

20.01.2021 | 13:36
Andreea Tonciu intro pozitie prea incitanta in mediul online Ce a lasat la vedere vedeta
Andreea Tonciu, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu pozează fără inhibiții pe Instagram, iar cea mai nouă fotografie postată de fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities le-a sucit mințile bărbaților.

Vedeta i-a salutat pe fanii ei folosind o imagine în care se privește în oglindă, gata să se machieze, unde i se vede destul de clar posteriorul.

ADVERTISEMENT

Bruneta stă pe un scaun și nu lasă loc de imaginație privitorilor, care au sărit cu inimioarele și comentariile pe contul ei de Instagram, vrăjiți de priveliște.

Andreea Tonciu, cu posteriorul la vedere pe Instagram

„Bună dimineața, ce mai faceți? Cum vă petreceți ziua de astăzi? Vă pup și vă iubesc”, a scris Andreea Tonciu în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Imaginea urcată pe pagina personală de pe rețeaua de socializare a primit peste 7.000 de aprecieri, iar oamenii i-au umplut postarea de laude și inimi, spunându-i cât este de sexy și de frumoasă.

andreea tonciu
Andreea Tonciu, într-o poziție provocatoare pe Instagram

Sexy și asumată, dar schimbată de când e mamă

Andreea s-a remarcat de-a lungul vremii cu aparițiile sale sexy, dinainte de a fi concurentă la Bravo, ai stil. În competiția de la Kanal D pe care nu a reușit să o câștige, însă, a evitat în repetate rânduri să mai apară în ținute provocatoare, iar publicul a avut ocazia să o vadă pe Andreea mai mult îmbrăcată decât dezbrăcată, descoperind-o și din altă perspectivă decât cea de asistentă tv la show-urile de noapte de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a ascuns niciodată faptul că îi place să fie admirată, însă a spus de multe ori că viața i s-a schimbat de când a devenit mamă, iar acum este ceva mai atentă cu aparițiile sale, căci prioritățile au devenit altele de când o are pe Rebeca.

Tonciu este una din cele mai urmărite vedete din România, pe Instagram număr peste 300.000 de abonați, iar videoclipurile în care este parodiată pe TikTok au devenit virale încă dinainte să revină în televiziune în postura de concurentă la Bravo, ai stil Celebrities.

ADVERTISEMENT