Life

Exclusiv. Andreea Tonciu, ofertată să participe la Asia Express? “Soțul meu abia așteaptă să plec”

09.02.2021 | 15:10
Exclusiv Andreea Tonciu ofertata sa participe la Asia Express Sotul meu abia asteapta sa plec
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu vrea să revină în televiziune și s-ar afla în negocieri cu Antena 1, pentru a participa la filmările sezonului 4 Asia Express. Nevoită să stea mai mult acasă, bruneta mărturisește că, dacă până nu demult soțul ei, Daniel Niculescu, nu era de acord cu aparițiile televizate, acum așteaptă nerăbdător implicarea ei într-un proiect profesional.

Producătorii emisiunii Asia Express au început negocierile cu mai multe vedete, pentru sezonul 4 al reality show-ului. Conform surselor noastre, Andreea Tonciu ar fi una dintre persoanele publice cu care s-ar purta discuții în acest moment.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, în sezonul 4 Asia Express?

“Nu ştie nimeni nimic, eu nu pot să vorbesc despre subiectul acesta. Nu sunt deocamdată nicăieri, am refuzat Antena Stars, dar normal că îmi doresc să revin. Fără televizizune sunt moartă, e ca şi cum nu aş mai face nimic. În viaţă se întâmplă să mai şi refuzi chiar dacă îţi place ceea ce faci. Sunt mici neînţelegeri şi se ajunge la un refuz frumos”, a spus Andreea Tonciu pentru FANATIK.RO.

Andreea Tonciu: “Fără televiziune sunt moartă”

Întrebată dacă mai întâmpină piedici din partea soțului atunci când este pusă în situația de a accepta un proiect pe micul ecran, Andreea Tonciu spune că partenerul de viață s-a transformat în aliatul ei.

ADVERTISEMENT

“Soţul meu abia aşteaptă să plec, să nu îl mai stresez, să stea liniştit acasă”, a mărturisit Andreea Tonciu, în stilul caracteristic, pentru FANATIK.

Când începe sezonul 4 al emisiunii Asia Express

Conform surselor FANATIK.RO, Antena 1 a decis să reia filmările pentru emisiunea Asia Express, începând cu luna iunie, după ce sezonul 4 a fost amânat din cauza pandemiei de Covid-19. Filmările vor dura câteva săptămâni, iar sezonul 4 al emisiunii Asia Express va putea fi urmărit pe micul ecran, începând din toamnă, atunci când Antena 1 lansează noua grilă. Ca în fiecare an, emisiunea Asia Express este unul dintre producțiile pe care postul TV pariază. Pentru realizarea noului sezon al emisiunii Asia Express au fost discuții lungi în ceea ce privește traseul pe care concurenții să-l străbată.

ADVERTISEMENT

Unde se va filma noul sezon din Asia Express

Acțiunea reality-show-ului Asia Express nu se va mai desfășura în Asia, ci în Rusia și Turcia, pe trasee aflate în zonele Sochi, Rize, Trabzon, aşa cum FANATIK.RO a anunţat.

Cine va fi noul prezentator Asia Express

Bătălia pentru postul ocupat până acum de Gina Pistol este una acerbă. Conform surselor noastre, Gina Pistol a spus pas sezonului 4, pentru a se dedica în totalitate fetiței pe care urmează să o aducă pe lume, iar printre cei cu care producătorii sunt în discuții avansate pentru a o înlocui e frumoasa blondă la cârma emisiunii Asia Express se numără cu Dorian Popa, Liviu Vârciu și Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT