ADVERTISEMENT
Life

Andreea Tonciu, la capătul puterilor! Concurenta de la Bravo, ai stil și-a deschis sufletul: „Aș fi vrut să vă cer părerea, dar nu am voie”

Autor: Dan Suta | 24.09.2020 | 15:53
Andreea Tonciu, la capătul puterilor! Concurenta de la Bravo, ai stil și-a deschis sufletul: „Aș fi vrut să vă cer părerea, dar nu am voie”
Andreea Tonciu, în platoul Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Andreea Tonciu se simte din ce în ce mai epuizată. Efortul pe care îl depune la Bravo, ai stil și-a pus amprenta asupra stării sale generale, dar asta nu o determină să renunțe.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, epuizată de munca de la Bravo, ai stil

Frumoasa concurentă le-a spus fanilor pe Instagram că este în mare dilemă în legătură cu ținuta pe care să o poarte în gala ce se filmează zilele acestea, care va fi difuzată ceva mai târziu la televizor.

Andreea a spus că se simte foarte obosită, că acest concurs a privat-o chiar și de somn, dar că face tot posibilul pentru a rezista până la capăt.

ADVERTISEMENT

Întrucât fetele nu au voie să dea detalii din culise, Tonciu s-a conformat și a spus doar că are de abordat un concept destul de dificil explicându-le fanilor că ar vrea să le ceară părerea, dar din cauza contractului nu poate da niciun detaliu.

Finala e aproape, dar pe tv mai are de așteptat

„Bună dimineața, dragilor! Sunt foarte obosită. Am dormit doar trei ore, pentru că sunt pe gânduri. Sunt pe gânduri căci nu știu ce să aleg, nu știu ce să fac, pentru că mai este foarte puțin timp și o să trebuiască să… să, să vă dați seama. O să se termine și mi-e foarte greu cu conceptul pe care trebuie să îl aleg, așa că nu știu ce am să fac.

ADVERTISEMENT

Aș fi vrut să vă cer părerea, dar din păcate eu nu am voie. Vă pup și vă doresc o dimineață frumoasă”, este mesajul adresat de Andreea fanilor ei pe Instastory, în timp ce conducea mașina.

Andreea a fost de la bun început una din cele mai controversate concurente ale actualului sezon Bravo, ai stil. Și-a pus în cap aproape toată comunitatea de fani a emisiunii din cauza limbajului vulgar pe care nu l-a putut controla mai ales în conflictele avute cu Calina Dumitrescu și Raluca Tănase, ex-Bambi.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, mulți dintre telespectatori o văd în continuare drept marea câștigătoare a emisiunii și chiar unul dintre jurați, mai exact Cătălin Botezatu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!