Life

Andreea Tonciu, luată la rost de fani. Ce i-au reproșat internauții fostei asistente TV

02.03.2021 | 20:06
Andreea Tonciu luata la rost de fani Ce iau reprosat internautii fostei asistente TV
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a fost luată la rost de fanii de pe rețelele de socializare, care i-au reproșat fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities!” de la Kanal D că exagerează cu filtrele pe care le folosește. 

Fosta asistentă de televiziune a fost criticată dur pentru faptul că își machiază fetița deși are numai 5 ani. Vedeta a decis să dea cărțile pe față referitor la felul abuziv în care folosește filtrele de înfrumusețare din mediul online la imaginile sale.

ADVERTISEMENT

Dorind că pun capăt acestor speculații, Andreea Tonciu a făcut o filmare în care spunea că nu are filtru, când de fapt realitatea era cu totul alta. S-a putut vedea cu ochiul liber că bruneta avea fața mult îmbunătățită, dându-se de gol în felul acesta.

Andreea Tonciu folosește filtrele abuziv? Cum a reacționat bruneta

Așa cum era de așteptat internauții s-au amuzat copios pe seama gafei făcute de Andreea Tonciu, care nici măcar nu a realizat că în momentul respectiv nu era deloc naturală, ci avea aplicat un filtru la nivelul aspectului fizic, în special la față.

ADVERTISEMENT

„Stați în banca voastră că fac ce vreau cu fața mea, cu corpul meu, ați înțeles? Mă editez cum vreau și fac exact ce vreau eu. Vă fac și fără filtru să vedeți, că m-ați enervat.

Da, dragilor. Și aici sunt fără filtru. Care este schimbarea atât de mare? Schimbarea majoră pe care o fac eu pe Instagram?”, a spus fosta concurentă din show-ul de modă de la Kanal D într-o filmare din online.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă din emisiunea „Un show păcătos” apelează adesea la editarea fotografiilor pe care le postează pe rețelele de socializare, fiind îmbunătățite inclusiv cele în care apare fiica sa de numai 5 ani, Rebecca Niculescu.

Internauții nu au trecut cu vederea nici acest aspect, Andreea Tonciu primind foarte multe mesaje referitoare la fardurile pe care le folosește fiica sa. Se pare că bruneta nu vede nimic în neregulă că micuța este cochetă de la această vârstă fragedă.

ADVERTISEMENT

„E trist că o machiezi de la o vârstă așa fragedă”, „Doamne, cum să o machiezi de la vârsta asta, nu este normal”, au scris câteva persoane care o urmăresc pe vedetă pe Instagram.

ADVERTISEMENT