Life

Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Ce studii are, de fapt, vedeta de la Survivor 2022

Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Puțini sunt cei care știu că fosta concurentă de la Survivor România 2022 a absolvit și cursurile unei facultăți.
10.02.2022 | 13:13
Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC Ce studii are de fapt vedeta de la Survivor 2022
Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este recunoscută pentru perlele pe care le-a spus la TV de-a lungul timpului, dar puțini știu ce note a luat bruneta la BAC.

Mai mult, fosta concurentă de la Survivor România 2022 a absolvit și cursurile unei facultăți.

La un moment dat, un fost coleg de liceu al vedetei a declarat că aceasta nu ar fi promovat examenul maturității dacă mătușa ei nu ar fi fost director la liceul la care studia.

ADVERTISEMENT

Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC

Fosta asistentă TV a luat examenul de Bacalaureat în 2005, cu media generală de 8.24. La proba de Limba Română, Andreea Tonciu a obținut nota 9.

Proba de Matematică i-a dat bătăi de cap brunetei, acolo unde a obținut cea mai mică notă, 5.55. Media i-a crescut datorită celorlalte probe, acolo unde s-a descurcat de minune.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a declarat că este absolventa cursurilor Facultății de Management Turistic, scrie cancan.ro.

Încă de la începutul carierei în televiziune, Andreea Tonciu a devenit una dintre cele mai controversate vedete din cauza perlelor pe care le spunea în direct.

ADVERTISEMENT

Notele de la examenul de Bacalaureat și faptul că a absolvit cursurile unei facultăți demonstrează că s-a concentrat destul de mult pe educație.

Un fost coleg al Andreei Tonciu a făcut dezvăluiri despre vedetă

În 2011, un fost coleg de liceu al Andreei Tonciu a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre vedetă.

ADVERTISEMENT

Tânărul spunea, la momentul respectiv, că bruneta ar fi luat Bacalaureatul doar pentru că mătușa ei era director la Liceul Mihai Bravu, acolo unde fosta asistentă TV a învățat.

Acesta a mai spus că Andreea Tonciu nu era deloc interesată de școală, ci de băieți. Potrivit declarațiilor fostului ei coleg, vedetei îi plăceau foarte mult băieții cu o situație financiară bună.

“Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta.

Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are maşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe.

Era le­şinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză.”, a declarat fostul coleg al Andreei Tonciu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT