Life

Andreea Tonciu, o mamă de nota 10! Ce surpriză i-a făcut fetiței sale, Rebeca, în weekend. În ce loc a dus-o. Foto

05.10.2020 | 10:27
Andreea Tonciu o mama de nota 10 Ce surpriza ia facut fetitei sale Rebeca in weekend In ce loc a duso Foto
Andreea Tonciu are o fetiță minunată. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și-a răsfățat fetița în weekend-ul ce tocmai a trecut. Concurenta de la Bravo, ai stil Celebtities a vrut să uite de televiziune și evenimente mondene, așa că și-a dus fetița într-un paradis.

Andreea Tonciu, cu Rebeca într-un parc de distracții

Vedeta din show-ul de modă de la Kanal D a postat mai multe imagini pe Instastory cu fetița ei, Rebeca, de la Edenland, un parc de distracții situat în comuna Balotești, acolo unde și-a petrecut ziua de ieri.

ADVERTISEMENT

Tonciu s-a bucurat ca un copil alături de micuță de toate lucrurile de care dispune respectivul parc. Într-una dintre filmările de pe Instastory, Andreea își întreabă fata unde au ajuns, iar ea confundă parcul cu Herăstrău.

„Unde am ajuns, mami?”, o întreabă Andreea pe Rebeca. „În Herăstrău”, îi răspunde aceasta ușor confuză. Bruneta a filmat-o apoi pe fetiță dându-se cu tiroliana, fiind fascinată de locul în care a ajuns, unul destul de aglomerat, însă bulucul e normal la Edenland într-o zi de duminică.

ADVERTISEMENT

De când a devenit mamă, s-a mai ”cumințit”

Rebeca a încercat toate distracțiile din parcul din Balotești, neînfricată, acompaniată de mama ei care nu a scăpat-o din priviri nici măcar o secundă, mai ales când fata s-a dat cu tiroliana.

Andreea Tonciu este una din cele mai cunoscute vedete din România. A devenit celebră în urmă cu mai mulți ani, când era asistentă tv în show-urile de noapte de la Antena 1, unde a format una din cele mai amuzante cupluri alături de prietena ei, Sânziana Buruiană.

ADVERTISEMENT

După ce a devenit mamă, Andreea a fost ceva mai selectivă cu aparițiile ei publice, evitând cancan-urile. A acceptat, totuși, propunerea de a fi concurentă la Bravo, ai stil, unde a devenit fără doar și poate protagonistă absolută, dar și una din cele mai controversate concurente din cauza reacțiilor sale de multe agresive și a înjurăturilor pe care încă nu și le poate stăpâni în totalitate.

andreea tonciu
Andreea Tonciu, cu fetița ei într-un parc de distracții. Foto: Instastory