Life

Andreea Tonciu, operată de urgență! Ce a pățit vedeta: „M-am văzut desfigurată la față”

Andreea Tonciu, operată de urgență! Ce a pățit vedeta ca să ajungă pe mâna medicilor. De ce spune că a fost desfigurată?
08.09.2022 | 12:14
Andreea Tonciu operata de urgenta Ce a patit vedeta Mam vazut desfigurata la fata
Andreea Tonciu, operată de urgență! Ce a pățit vedeta. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a trecut prin clipe grele. Vedeta s-a operat de urgență! Iată cum se simte acum.

Andreea Tonciu a fost operată de urgență

Andreea Tonciu a povestit prin ce clipe grele a trecut. Fosta asistentă TV a fost operată după ce i-a apăsat pe față un chist epidermoid, care arăta ca un fel de coș.

Vedeta l-a ignorat până când cosmeticiana ei „a umblat” acolo atunci când a pensat-o. După aceea, coșul a început să crească și s-a umflat foarte tare. Atunci, Andreea Tonciu a luat decizia de a merge la dermatolog, care i-a explicat ce avea, de fapt, acolo.

ADVERTISEMENT

”Când m-am trezit după trei zile am zis că mor. M-am dus la doctor la dermatolog, mi-a zis că e un chist epidermoid și nu trebuia să se umble la el. Cosmeticiana a crezut că e coș, dar nu era coș, era foarte mic”, a povestit Andreea Tonciu pentru Spynews.

Andreea Tonciu a povestit că a luat antibiotice mai multe zile și după aceea a mers să se opereze pentru a scoate acel chist care se infectase.

ADVERTISEMENT

De ce a trecut Andreea Tonciu prin clipe de panică

Vedeta a povestit că a trecut prin clipe de panică deoarece a trebuit să fie tăiată de medici pe față pentru a-i putea scoate coșul respectiv.

Acum, vedeta este bandajată și merge la medic să îi schimbe pansamentul și să verifice stadiul vindecării.

ADVERTISEMENT

”Am urmat un tratament cu antibiotic și o cremă, m-am dus și m-am operat și mi l-a scos. Sunt bandajată, astăzi mă duc să-mi schimbe bandajul să văd cum e.

M-a tăiat acolo puțin. Acum mă simt bine, dar îți dai seama prin ce am trecut când m-am văzut desfigurată la față”, a spus Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a trecut prin mari emoții și din cauza faptului că fiica ei începea școala și trebuia să meargă să o însoțească și nu ar fi vrut să apară în prima zi de școală cu fața „desfigurată”.

ADVERTISEMENT