Life

Andreea Tonciu părăsește platoul Bravo, ai stil în lacrimi și istericale. Tensiunea zguduie pereții Kanal D

18.09.2020 | 15:33
Andreea Tonciu paraseste platoul Bravo ai stil in lacrimi si istericale Tensiunea zguduie peretii Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu va fi protagonista celui mai tensionat moment de la Bravo, ai stil Celebrities, în ediția difuzată astăzi, 18 septembrie.

Andreea Tonciu pleacă din platoul Bravo, ai stil din cauza Calinei

Concurenta ajunge din nou la cuțite cu Calina Dumitrescu, iar schimbul de replici dintre cele două se va termina destul de urât.

ADVERTISEMENT

Aflată la jurizare, în fața celor trei specialiști în modă, Andreea nu își mai poate stăpâni nervi așa că alege să plece din platou, în timp ce Ilinca Vandici o roagă în repetate rânduri să nu facă asta.

Din videoclipul de promovare al ediției de azi reiese că fata Catincăi Roman a deranjat-o cu comentariile sale atât de tare încât Tonciu a amenințat că nu se va mai întoarce în emisiune.

ADVERTISEMENT

„Tensiune, tensiune, victimă, victimă, păi da, normal, cum să nu?”, o ironizează Calina pe Andreea la testimoniale.

„Nu mai pot! Efectiv nu mai pot! Cât vrea să mă desființeze fata asta pe mine? Cât? Ce vrea să facă? Să mă facă din om neom?”, urlă Andreea Tonciu în culise după ce pleacă din platou.

ADVERTISEMENT

Deea Codrea vrea să plece din concurs

Cu siguranță comportamentul brunetei va avea consecințe. În edițiile anterioare, când o fată pleca din platou, jurații alegeau inclusiv să nu mai acorde steluțe ori comentau ținuta în absența lor.

În studioul de la Romexpo tensiunile sunt din ce în ce mai mari. Pe lângă Tonciu, și Deea Codrea simte că nu mai poate face față acestui concurs.

ADVERTISEMENT

În emisiunea de ieri, 17 septembrie, bloggerița le-a dezvăluit tuturor că intenționează să părăsească reality-show-ul, așa că le-a rugat pe fete ca la următoarea gală eliminatorie să o nominalizeze.

Deea a spus că e nemulțumită de notele mici pe care le ia și de criticile fetelor din concurs, afectând-o în special scandalurile continue pe care le-a avut cu Andreea Tonciu și, mai nou, cu Cristina Șișcanu.

Rămâne de văzut în ediția de sâmbătă, 19 septembrie, care concurentă va părăsi competiția, dacă se vor face eliminări.

ADVERTISEMENT