Andreea Tonciu, proaspătă femeie de afaceri

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
22/02/2018, 12:23
Andreea Tonciu, proaspătă femeie de afaceri

Andreea Tonciu a evoluat spectaculos de la fosta asistentă tv care ţinea prima pagină a tabloidelor cu relaţiile şi isprăvile sale. S-a căsătorit şi s-a retras din prim-planul monden, la dorinţa partenerului său de viaţă.

Acum are o veste mare pentru admiratori: şi-a inaugurat un business cu flori şi se declară foarte fericită. „Mi-am deschis propia afacere. În curând îmi voi deschide propiul showroom. Dar până atunci vă aştept să comandaţi tot ce este legat de flori la cele mai avantajoase preţuri”, a scris ea pe Facebook.
Andreea şi-a rezolvat şi problemele maritale, declarând că a întors în favoarea ei opoziţia soţului la apariţiile publice ale vedetei.

„Am stat de vorbă cu el şi m-am impus. Până la urmă, el aşa mă cunoscuse pe mine. Nu mă mai lăsa să fac ce făceam înainte şi ce îmi plăcea să fac. Soţul e lângă mine. Face ce spun eu. Înainte nu făcea, dar din 2018 face ce spun eu”, explică Andreea.

Starleta a confirmat faptul că a avut anumite discuţii cu soţul, însă susţine că acesta a reuşit să o înţeleagă şi acum îi e alături.

Închide ×