Life

Andreea Tonciu, reacție neașteptată din partea soțului după ce i-a ascuns că s-a apucat de așa ceva! ”Nu i-am zis, dar a aflat”

Fosta asistentă a emisiunii prezentate de Dan Capatos, interdicție din partea soțului după ce și-a făcut cont pe o platformă de socializare la modă printre fetele de oraș.
04.12.2022 | 22:01
Andreea Tonciu reactie neasteptata din partea sotului dupa ce ia ascuns ca sa apucat de asa ceva Nu iam zis dar a aflat
Andreea Tonciu, reacție neașteptată din partea soțului după ce i-a ascuns că s-a apucat de așa ceva! Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, cunoscută pentru excentricitățile pe care le-a făcut de-a lungul anilor, a decis să-și facă cont pe o platformă de socializare cu care soțul ei, Daniel Niculescu nu este de acord nici în ruptul capului. Vedeta nu are nici măcar susținerea familiei.

Andreea Tonciu, interdicție din partea soțului după ce și-a făcut cont

Pentru că este la modă, Andreea Tonciu are conturi pe majoritatea rețelelor de socializare, iar de curând a decis să împărtășește cu cei de acasă cele mai frumoase momente din viața ei și pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Nimeni însă, nici măcar familia care a susținut-o mereu, nu este încântată de hotărârea luată. O mărturisește chiar Andreea, care a dezvăluit că s-a lovit, de o reacție neașteptată și din partea soțului ei, care, nu este nicio secundă de acord cu acest lucru.

În ultima perioadă am înnebunit de-a dreptul. Mă cert cu toată familia pentru că mi-am făcut TikTok. Deci nu se poate așa ceva. Familia Tonciu împreună cu familia Niculescu nu mă lasă să am așa ceva.

ADVERTISEMENT

Tot TikTok-ul este plin cu vocea mea. Eu de ce să nu am așa ceva? Mai fac niște meciuri, îmi place să mă amuz, să țip, și au sărit în capul meu. Dar lăsați-mă, că fac ce vreau.

Când sunt singură acasă fac Tiktok, când vine cineva acasă, închid live-ul”, a dezvăluit Andreea Tonciu, pentru antenastars.ro.

ADVERTISEMENT

De ce i-a ascuns Andreea Tonciu soțului că și-a făcut cont pe TikTok

De asemenea, bruneta a admis că nu l-a informat pe Daniel Niculescu atunci când și-a făcut cont de TikTok. Soțul ei aflat ulterior și nu a privit deloc cu ochi buni faptul că Andreea, mama unei fetițe, intră și face live.

@tonciuandreeaoficialCateodata sunt sofer iscusit😂♬ sunet original – Andreea Tonciu

Eram într-un live cu cineva, și el mă suna, mi se bloca și live-ul, îmi dădea mesaje.

Nu i-am zis, dar a aflat. Nu mai are ce să zică acum, am TikTok, pot să fac live, postări, fac ce vreau pe TikTok.(…)

ADVERTISEMENT

Singura care mă susține este fata mea, care vrea și ea să apară”, a punctat Andreea Tonciu, pentru sursa citată.

Nașa fetiței Andreei Tonciu este nimeni alta decât Anamaria Prodan, pe care fosta asistentă TV a numit-o Rebeca, după fiica cea mică a celebrei impresare.

ADVERTISEMENT