Life

Andreea Tonciu, reacție vulcanică la Bravo, ai stil! Celebrities! Ilinca Vandici, la un pas să o dea afară din emisiune

13.09.2020 | 16:35
Andreea Tonciu reactie vulcanica la Bravo ai stil Celebrities Ilinca Vandici la un pas sa o dea afara din emisiune
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a răbufnit la Bravo, ai stil! Celebrities!, după ce s-a certat cu unele dinte concurente, iar Ilinca Vandici a fost nevoită să intervină urgent, căci bruneta a folosit cuvinte obscene.

Ea a luat parte la o dispută dintre Deea și Cristina Șișcanu,  care dezbăteau modul prin care personalitatea unui om influențează modul în care i se așează hainele.

ADVERTISEMENT

Tonciu i-a luat apărarea Cristinei Șișcanu, care o acuzase pe Deea că este falsă în fața camerelor.

Andreea Tonciu se implică în discuția despre falsitate și răbufnește

Acesta a fost momentul în care fosta asistentă tv a răbufnit, acuzând-o la rândul ei pe Deea că pe post este total schimbată, în comparație cu modul în care se afișează în culise. „Deea hai să-ți zic cum e: în spate ești altfel, aici vrei să pari altfel. Ești așa de ok că nu se mai poate”.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu explică că în culise că „Deea este sociabilă, râde la toate glumele pe care le facem, chiar și ea se bagă în glume”. Moderatoarea încearcă să o întrebe pe concurenta Bravo, ai stil! Celebrities! dacă vrea să spună că oamenii poartă măști, iar aceasta, deja vizibil iritată și nemaiputând să-și stăpânească vorbele îi spune: „oricum poartă măști că acum suntem în pandemie”.

Vedeta continuă scandalul, adresându-se moderatoarei show-ului de la Kanal D. „Ilinca, suntem la TV și la TV nu trebuie să fim cum suntem în viața de zi cu zi din punctul unora de vedere”. Acesta fiind și un moment în care începe să vorbească peste ceilalți participanți la dialog.

ADVERTISEMENT

Discuția curge în direcția în care nimeni nu vorbește în platou la modul cum o face în culise. Deea afirmă că nu vorbește neadecvat nici în culise. Andreea Tonciu se enervează aici și îi dă asigurări că faptele și vorbele îi sunt asumate.

Bruneta se enervează și în continuare și reacționează virulent. „Dar parcă sunteți niște sfinte, frate! Vă… dar puteți să folosiți cuvântul (organ genital) că gata, vai nu știu ce!”.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea încearcă să o mustre pentru cuvintele urâte. Andreea continuă “Ilinca, dar ele nu știu ce înseamnă? Despre ce vorbim?!”. Discuția a degenerat cauzând numeroase beep-uri în platou și instigându-i și pe ceilalți să paticipe la conversația licențioasă.

Bruneta se ceartă în emisiune cu o altă concurentă care îi răspunde de fiecare dată. Calina Dumitrescu este cea care o calcă pe nervi pe Andreea Tonciu. Episodul nu este unul singular. Andreea Tonciu este renumită pentru ieșirile ei scandaloase atât la tv, cât și în viața ei personală. Fire vulcanică, bruneta nu se poate abține și folosește deseori cuvinte obscene.

ADVERTISEMENT