Life

Andreea Tonciu, replică pentru Oana Zăvoranu: ”Cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav?”

24.11.2020 | 16:03
Andreea Tonciu replica pentru Oana Zavoranu Cum poti sa judeci o persoana cand tu esti mai grav
Andreea Tonciu a răbufnit după ce Oana Zăvoranu i-a criticat aspectul fizic. Ce a transmis vedeta în online. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a criticat-o, printre multe alte vedete autohtone, și pe Andreea Tonciu, făcând referire la modul cum arăta aceasta înainte de a face operația de rinoplastie, iar concurenta ,,Bravo, ai stil! Celebrities” a ripostat.

Oana Zăvoranu face furori cu declarațiile ei controversate referitoare la vedetele din showbiz-ul românesc, aflându-se în plin război cu multe persoane publice din țară în prezent.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta s-a amuzat copios pe seama aspectului fizic al Andreei Tonciu, iar carismatica brunetă nu s-a putut abține și, cum era de așteptat, i-a dat femeii de afaceri o replică pe măsură.

Andreea Tonciu a răbufnit după ce Oana Zăvoranu i-a criticat aspectul fizic. Ce a transmis vedeta în online

În ultimele săptămâni, Oana Zăvoranu lansează atacuri dure la adresa multor vedete și nu se sfiește să își expună părerile liber. După ce i-a șocat pe internauți cu declarații despre Oana Roman, cu care riscă să ajungă în instanță, Adelina Pestrițu sau Anda Adam, actrița și-a găsit o nouă țintă, și anume Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu nu a scăpat din vizorul divei și, recent, a fost ținta ironiilor acesteia. Oana Zăvoranu a făcut o postare pe pagina ei de Instagram, amuzându-se pe seama modului în care arăta bruneta până să-și facă operația de rinoplastie.

„Ce e înalt ca formă de relief?”

„Fostu’ tău nas…”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii cu Andreea Tonciu.

Nu este un secret faptul că Andreea Tonciu este o femeie impulsivă și, fiind deja dur criticată de multe persoane din mediul online, aceasta a răbufnit și le-a transmis un mesaj răutăcioșilor. Deși nu a făcut referire strict la Oana Zăvoranu, din cuvintele brunetei se înțelege că și afacerista este vizată.

ADVERTISEMENT

,,Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei bărbați care nu au ce sa facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persaonă când tu ești mai grav. (…) Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu. Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toata viața ei. Pe mine efectiv nu mă interesează ceea ce spuneți, sunteți penibili când judecați o femeie.”, a spus Andreea Tonciu.

Deși are mulți susținători, Andreea Tonciu s-a ales și cu multe critici în urma participării la emisunea de pe Kanal D, părerile fiind împărțite. Sătulă de acuzațiile intenauților, diva a decis să ia atitudine.

ADVERTISEMENT

,,Mie mi-ar fi rușine. Nu pot să mă prefac, n-aș putea în viața mea să fiu o prefăcută. Ce înseamnă asta? Nu realizați ce se întâmplă?”, a mai continuat bruneta.

ADVERTISEMENT