Life

Andreea Tonciu rupe tăcerea. Ce i-ar fi făcut Zanni la Survivor All Stars: ”Cât de naivă am fost”

Andreea Tonciu, replici dure la adresa lui Zanni. Vedeta a spus tot ce s-a întâmplat la Survivor All Stars cât timp a făcut parte din echipa Faimoșilor.
21.03.2024 | 11:16
Andreea Tonciu rupe tacerea Ce iar fi facut Zanni la Survivor All Stars Cat de naiva am fost
Andreea Tonciu, val de replici dure la adresa lui Zanni. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu este una dintre cele mai vocale și mai sincere vedete din spațiul monden. Anul acesta, vedeta a participat la Survivor România All Stars, un sezon dedicat celor mai buni concurenți din toate timpurile. În ciuda faptului că a fost prima Faimoasă eliminată, Tonciu a avut timp să își facă o părere despre toți concurenții.

Andreea Tonciu, atac dur la adresa lui Zanni

Andreea Tonciu s-a numărat printre concurenții sezonului Survivor All Stars 2024. Bruneta a plecat cu speranțe mari în Republica Dominicană, dar, din păcate, planurile de acasă nu s-au materializat.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a fost prima vedetă eliminată de la Survivor All Stars 2024. Însă, odată ajunsă în țară, vedeta a spus tot adevărul despre coechipierii ei din echipa Faimoșilor.

Cei care au urmărit emisiunea și-au dat seama că între brunetă și Zanni au existat mereu tensiuni. Andreea nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume și și-a asumat faptul că nu are deloc o părere bună despre fostul câștigător Survivor.

ADVERTISEMENT

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a vorbit fără rețineri despre acest sezon Survivor All Stars. Vedeta a recunoscut că cel mai mult regretă că l-a ascultat pe Zanni în competiție și că acum, privind totul de acasă, realizează mult mai bine ce fel de om este acesta.

”Zanni mă enervează rău de tot! Eu acum realizez cât de naivă am fost eu. Eu l-am ascultat pe Zanni, Andreea Tonciu, care nu îl ascultă pe soțul ei, l-a ascultat pe Zanni.”, a spus vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă a recunoscut la cine și-ar dori să ajungă marele premiu Survivor România All Stars

În concepția Andreei, Zanni este un manipulator care încearcă să le spună tuturor ce să facă. Vedeta a recunoscut că nu era cea mai puternică concurentă din junglă și că i s-a pus eticheta de verigă slabă a echipei. Însă, în astfel de momente, Zanni i-a spus de multe ori că dacă va asculta de el, va rămâne în concurs.

Andreea Tonciu s-a simțit subestimată de către Zanni și nu are de gând să tolereze un astfel de comportament. Tocmai de aceea, bruneta vrea să poarte o discuție serioasă cu Zanni atunci când acesta va reveni în țară.

ADVERTISEMENT

”Mă enervează pentru că m-a subestimat. A vorbit că sunt veriga slabă. Știu că sunt, că nu sunt vreo sportivă! Îmi zicea că dacă îl ascult, rămân în concurs. La final o să ne revedem și am să-i spun eu niște vorbe!”, a mai declarat vedeta.

Chiar dacă a plecat prima din junglă, Andreea Tonciu continuă să fie fana emisiunii. Ori de câte ori are timp, urmărește competiția de acasă, chiar dacă unii concurenți nu sunt la sufletul ei.

Sinceră și asumată ca de obicei, Tonciu a recunoscut că și-ar dori foarte mult ca marele premiu Survivor All Stars să ajungă la unul dintre Războinici. Pe tot parcursul competiției, Războinicii au fost mult mai uniți și mai focusați pe victorie. În plus, potrivit Andreei, Faimoșii nu duc deloc lipsă de bani.

”Aș vrea să câștige cineva de la Războinici, care are copil acasă și are nevoie de bani. De la Faimoși nu, că ei au bani.”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea de la PRO TV.

ADVERTISEMENT