Life

Andreea Tonciu, scandal uriaș în mediul online: „Fac ce vreau cu copilul meu”

Andreea Tonciu a răbufnit în mediul online după ce a primit o serie de critici la o fotografie postată cu fiica ei, Rebeca.
21.05.2021 | 11:25
Andreea Tonciu scandal urias in mediul online Fac ce vreau cu copilul meu
Andreea Tonciu, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a reacționat dur după ce a primit câteva critici pentru o fotografie cu fetița ei, Rebeca. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities a publicat o imagine cu copila ei în care a folosit un filtru, iar urmăritorii de pe Instagram au început să o atace și să facă glume pe seama ei.

Bruneta nu s-a putut abține și le-a răspuns celor care s-au luat de fetiță. Andreea a vrut să le răspundă celor care au pus la îndoială frumusețea fetiței sale, căci unele comentarii nu au fost tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

„Am postat și eu o poză cu Reby în care i-am pus un filtru. S-a întâmplat o mare nenorocire. Proștii, tâmpiții, frustrații, handicapații comentează”, își începe Tonciu of-ul pe Instastory.

Andreea Tonciu, foc și pară pe internauți: „Nu vă e rușine?”

„Cum puteți, mă, să jigniți un copil? Bă, nu vă e rușine?? Nu vă e rușine de nesimțiți ce sunteți? Cum vă permiteți să-mi jigniți copilul? Cum vă permiteți voi, care n-aveți ce face toată ziua și stați să dați comentarii? 

ADVERTISEMENT

Niște nebuni! Niște nesimițiți! Și, apropo, fac ce vreau cu copilul meu. Postez cum vreau”, a adăugat Andreea Tonciu extrem de revoltată.

andreea tonciu
Fetița Andreei Tonciu, cu și fără filtre. Vedeta și-a atras critici pentru imaginea din dreapta. Foto: Instagram

Vedeta a șters comentariile critice la poza fetiței sale

Fosta asistentă de televiziune a spus că se mândrește cu fetița ei și nu permite nimănui să se ia de ea. Vedeta a mai zis că îi mulțumește lui Dumnezeu că are un copil frumos și deștept și îi va pune și de acum încolo ce filtre va avea chef la poze.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigură că e și mai frumoasă fără filtre; Andreea Tonciu când era mică”, sunt două dintre comentariile ceva mai critice pe care Andreea le-a păstrat. Restul comentariilor au fost șterse de asistenta de televiziune, după cum se poate observa pe pagina ei de Instagram.

Fetița Andreei Tonciu va împlini în curând 5 anișori, iar pentru frumoasa mămică este cea mai mare realizare a vieții sale. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil formează o familie cu Daniel Niculescu, tatăl micuței, cu care s-a căsătorit în luna septembrie a anului 2016.

ADVERTISEMENT

Vedeta a reacționat de fiecare dată extrem de dur atunci când cineva s-a luat de familia ei, fie că este vorba de fetiță ori de soț.

 

ADVERTISEMENT