Life

Andreea Tonciu și-a pus fanii pe gânduri. Ce surprize pregătește fosta asistentă TV

09.03.2021 | 10:59
Andreea Tonciu sia pus fanii pe ganduri Ce surprize pregateste fosta asistenta TV
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și-a pus fanii pe gânduri după ce a anunțat că pregătește o surpriză de proporții. Vedeta nu a dezvăluit despre ce este vorba, însă oamenii din mediul online au început imediat să-și dea cu părerea. 

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, făcând totodată un mare anunț. Frumoasa brunetă a transmis că în curând va lansa un mare proiect, care cel mai probabil va avea legătură cu media.

ADVERTISEMENT

„Dragilor în curând o super surpriză pentru voi. Bănuiți despre ce este vorba?”, a scris Andreea Tonciu pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.

Andreea Tonciu, surpriză de proporții. Ce a pregătit bruneta pentru fani

Dezvăluirea i-a făcut pe fani să lanseze tot felul de ipoteze, internauții fiind de părere că Andreea Tonciu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Bruneta are o fetiță, Rebecca, în vârstă de 4 ani, alături de Daniel Niculescu.

ADVERTISEMENT

„Eu aș spune că ești însărcinată”, „Cred că aștepți un nou copilaș”, „Bebe”, sau „O sarcină”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de internauți în mediul online.

„Încă puțin și o să explodeze Youtube-ul?”, este un alt mesaj lăsat de fosta asistentă de televiziune pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare în fața unui bolid de lux.

ADVERTISEMENT

Postarea i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă vedeta pregătește un moment muzical, făcând referire aici la manelistul Tanza Uraganul, cu care ar putea să colaboreze la o melodie.

„O melodie cu Tzancă. Să zboare baniiiii”, „Da, o să apari într-un videoclip” sau „Te-ai apucat de cântat”, sunt alte mesaje venite din partea fanilor care se întreabă ce surpriză a pregătit Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce se întâmplă în continuare în viața fostei concurente de la Kanal D sau care este surpriza pe care a pregătit-o, mai ales că nu se știe dacă este pe plan personal sau pe cel profesional.

ADVERTISEMENT