Life

Andreea Tonciu și Rebecca, adevărul despre problemele lor de sănătate : “Am luat un virus”

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate, după ce a fost nevoită să cheme Ambulanțe pentru fiica sa și ulterior, pentru ea.
17.08.2021 | 21:22
Andreea Tonciu si Rebecca adevarul despre problemele lor de sanatate  Am luat un virus
Andreea Tonciu și Rebecca, adevărul despre problemele lor de sănătate : "Am luat un virus". Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” s-a speriat destul de tare când Rebecca a început să se simtă rău. A sunat la 112, dar câteva ore mai târziu Ambulanța avea să se întoarcă pentru vedetă.

Andreea Tonciu s-a pozat atunci cu perfuzia în mână, iar acum a spus adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă, dar și cum se simte fiica sa.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a mărturisit că este vorba de un virus, însă și-a liniștit fanii spunându-le că nu a fost infectată cu noul tip de coronavirus.

Andreea Tonciu, dezvăluiri despre starea de sănătate. Cum se simte fiica sa, Rebecca

Andreea Tonciu este mult mai bine în momentul de față și extrem de bucuroasă că fiica sa și a lui Daniel Niculescu a depășit situația critică care a făcut-o să cheme de urgență un echipaj medical acasă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce o privește pe ea, fosta participantă de la Kanal D a precizat că mai are puțin până când se pune din nou pe picioare și este optimistă că va trece cu bine peste această situație.

„Am primit multe mesaje și telefoane de la voi și asta mă bucură enorm… Sunt mai bine, dar mai durează până mă refac… Sunt fericită că Rebecca este foarte bine, la fel și Daniel.

ADVERTISEMENT

Sper să trecem peste asta cât mai repede… Ce pot să vă spun este că am luat un virus, nu este corona…🙏. 

Revin cu detalii. Vă pup și vă mulțumesc!”, a scris fosta asistentă TV, pe pagina sa de Instagram, unde a primit numeroase mesaje de la internauți.

ADVERTISEMENT

Cei care o urmăresc pe vedetă în mediul virtual i-au transmis sănătate și însănătoșire grabnică atât pentru ea, cât și pentru familia sa.

Andreea Tonciu a așteptat 3 ore Ambulanța pentru fiica sa

Frumoasa brunetă este mai aproape de vindecare, însă a trecut prin momente groaznice când fiica sa a început să se simtă rău. Trei ore a fost nevoită să așteaptă un echipaj de pe Ambulanță.

„De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept”, a mărturisit Andreea Tonciu în mediul online.

ADVERTISEMENT