Life

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, ruptură definitivă. Care a fost motivul separării asistentelor TV

11.10.2020 | 21:53
Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana ruptura definitiva Care a fost motivul separarii asistentelor TV
Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, ruptură definitivă. Care a fost motivul separării dintre cele două asistente TV. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au fost prietene foarte bune pentru o perioadă lungă de timp, dar se pare că prietenia lor este de domeniul trecutului, de vreme ce divele nu își mai vorbesc de ani buni.

Cele două foste asistente TV au fost, împreună cu Simona Trașcă, vedetele emisiunii “Fete Bune” de pe Prima TV. Reality show-ul a fost difuzat în anul 2012, iar de atunci, Sânziana și Andreea s-a distanțat treptat.

ADVERTISEMENT

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, cele două vedete nu s-au împăcat, fiecare având o căsnicie fericită și urmându-și propriul parcurs în cariera din televiziune.

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, ruptură definitivă

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană păreau să aibă o relație de prietenie strânsă. Însă, a trecut mai multă vreme de când cele două nu își mai vorbesc, iar fanii lor au rămas nelămuriți în privința separării dintre cele două asistente TV.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, între fostele prietene a izbucnit un scandal de proporții, după ce Sânziana Buruiană a fost invitată la nunta Andreei Tonciu. Sânzianei i-a fost rău la petrecere și a declarat că mâncarea nu a fost de calitate, motiv pentru care nu s-a simțit prea bine. Afirmațiile acesteia au deranjat-o foarte mult pe Andreea Tonciu și, deși prietena ei și-a schimbat declarația și a mărturisit că a fost deocheată, bruneta nu a putut trece peste spusele blondinei.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea Andreea Tonciu, enervată la culme pe Sânziana.

ADVERTISEMENT
Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană
Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, ruptură definitivă. Care a fost motivul separării dintre cele două asistente TV. Sursa foto: Captura video

Întrebată despre prietenia cu Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu a făcut o mărturisire surprinzătoare. Vedeta a mărturisit că ea și Sânziana nu au fost niciodată prietene în adevăratul sens al cuvântului.

„Noi nu am fost prietene. Am fost doar colege de emisiune”, a spus bruneta.

În prezent, Andreea Tonciu s-a căsătorit și are o fetiță, iar Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară de puțin timp. Cele două vedete sunt acum împlinite în plan sentimental, dedicându-se în mare parte familiei, făcându-și totuși timp și pentru aparițiile televizate. În trecut, divele au mai avut conflicte publice chiar în cadrul emisiunii în care au participat, ajungându-se chiar la violență fizică în timpul filmărilor.

ADVERTISEMENT