Life

Video. Mama și soțul Andreei Tonciu reacționează, după scandalul dintre Faimoasă și CRBL: “Nu ai pic de demnitate. Jalnic!”

Mama și soțul Andreei Tonciu au reacționat după scandalurile în care Faimoasa a fost implicată la Survivor România 2022. Ce spunea Andreea despre CRBL înainte de plecarea în Dominicană?
24.01.2022 | 17:41
Video Mama si sotul Andreei Tonciu reactioneaza dupa scandalul dintre Faimoasa si CRBL Nu ai pic de demnitate Jalnic
Mama Andreei Tonciu face dezvăluiri despre participarea Faimoasei la Survivor România 2022. Sursa: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama Andreei Tonciu a fost invitată, luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cum vede, de acasă, aventurile fiicei sale, la Survivor România 2022.

Maria Tonciu a vorbit despre scandalurile în care este implicată Faimoasa și a dezvăluit că. la plecarea în competiție, Andreea Tonciu se aștepta ca ea și CRBL să se înțeleagă foarte bine.

ADVERTISEMENT

Ce spune mama Andreei Tonciu despre disputele în care s-a implicat Faimoasa?

CRBL și Andreea Tonciu au intrat în conflict, la Survivor România 2022, după ce artistul a nominalizat-o spre eliminare pe Roxana Ciuhulescu. Ulterior, artistul a intervenit în discuția Andreei cu Laura Giurcanu, pe care fosta asistentă tv a criticat-o că și-a petrecut 3 ore în apă cu TJ Miles, în contextul în care este, deja, într-o relație.

Mama Andreei Tonciu a dezvăluit că nu se aștepta la reacția agresivă a lui CRBL și a povestit că, atunci când a plecat în Republica Dominicană, fiica ei credea că ea și cântărețul se vor înțelege foarte bine.

ADVERTISEMENT

„Mi-e milă rău de Andreea și de unde a ajuns, în junglă.  Din ce văd eu de acasă, mi s-a părut că a fost foarte obiectivă la ceea ce a spus. Ea vorbește numai când vede și când i se pare ceva anormal. 

S-au încins și mi s-a părut un pic mai dur CRBL, să spunem. Eu când a plecat Andreea, chiar i-am spus și vorbeam cu ea că o să se atașeze foarte mult de băieți, că ea, în general, e cu băieții mai apropiată și în special de CRBL.

ADVERTISEMENT

Deci, ea a plecat cu gândul că vor fi foarte apropiați. A plecat cu ‘ CRBL e foarte apropiat de mine. Am mai fost cu el în competiții și știu că  a fost foarte ok cu mine’. Ea nu a crezut niciun minut că va fi așa de dur. ”, a povestit Maria Tonciu.

Cum suportă Rebecca despărțirea de mama ei? “Copilul e traumatizat de ceea ce vede”

Maria Tonciu a mărturisit că Rebecca, fiica Faimoasei de la Survivor România 2022, plânge foarte mult de dorul mamei sale. Micuța urmărește fiecare ediție a emisiunii și îi face în fiecare zi desene Andreei Tonciu, pe care să i le ofere la întoarcerea acasă.

ADVERTISEMENT

Un moment foarte greu pentru Rebecca a fost atunci când a văzut că mama ei se simte rău și că a fost luată cu targa de către medicii emisiunii. 

„Dacă ar vedea-o pe Rebecca cum reacționează la ceea ce se dă pe post, Andreea n-ar sta nici măcar o clipă acolo. Copilul e traumatizat de ceea ce vede.  Plânge non-stop, mai ales când vede că pierde. Trăiește momentul, are niște emoții fantastice.

Aseară a încercat tatăl ei să o ducă la somn mai devreme, dar n-a reușit. Și a stat și s-a uitat și a plâns când a văzut-o pe mami pe targă. Zi de zi desenează pentru mami și le pune într-un pliculeț și spune că o să i le dea când vine. E groaznic.”, a declarat Mama Andreei Tonciu.

Soțul Andreei Tonciu nu și-a dorit ca ea să participe la Survivor România 2022

Mama Andreei Tonciu a mai adăugat că fiica sa este o fire foarte vulcanică și că așa a fost mereu. Lipsa hranei și a somnului își pun, la rândul lor, amprenta asupra acesteia.

Mai mult, soțul Andreei Tonciu nu a a susținut-o în decizia de a pleca în jungla dominicană, pe motiv că nu consideră că poate face față provocărilor.

„Ea nu poate să doarmă, așa e ea. Trebuie să fie o liniște totală, e foarte greu. Daniel este puțin șocat de situația Andreei. Zice ‘Mă, cine a pus-o să se ducă? I-am zis să nu se ducă. Ce caută ea acolo? Nu e făcută pentru așa ceva’.  E total contra la așa ceva.”, a adăugat mama Faimoasei.

Cu toate acestea, Maria Tonciu o vede pe Andreea ca pe o învingătoare și e convinsă că se va adapta condițiilor grele din junglă și va ajunge până în finala competiției.

Soțul Andreei Tonciu a răbufnit pe Instagram, după conflictul Faimoasei cu CRBL

După ce CRBL a jignit-o pe Andreea Tonciu, Daniel Niculescu a avut o ieșire nervoasă pe Instagram, unde l-a criticat pe artist și l-a avertizat că se vor întâlni cândva. Ulterior, soțul Faimoasei a șters postarea.

„Arată-ți bărbăția prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi.

Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ‘bărbații’ din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atitudinea acestui ‘domn’ nea Caisă. Ne vedem curând ‘nea Caisă’”, a scris Daniel Niculescu pe Instagram, citat de Libertatea. 

 

ADVERTISEMENT