Life

Andreea Tonciu, noi dezvăluiri după eliminarea de la Survivor România 2022: „Le-am trăit pe toate”

Faimoasa Andreea Tonciu a făcut noi declarații după eliminarea din competiția sportivă Survivor România 2022. Ce i-a lipsit cel mai mult în Jungla Dominicană?
29.01.2022 | 21:19
Andreea Tonciu noi dezvaluiri dupa eliminarea de la Survivor Romania 2022 Leam trait pe toate
Andreea Tonciu a făcut noi dezvăluiri, după eliminarea de la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a făcut parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2022. Vedeta și-a testat limitele în Jungla Dominicană și a demonstrat că este puternică, chiar dacă a întâmpinat dificultăți și chiar a ajuns să fie luată cu targa de către medicii emisiunii.

După eliminare, Andreea Tonciu i-a dezvăluit mamei ei că experiența Survivor a marcat-o. Acum, fosta asistentă tv a făcut noi dezvăluiri despre viața în competiție.

ADVERTISEMENT

Cum a fost pentru Andreea Tonciu experiența Survivor România?

Faimoasa a revenit în țară și a făcut noi dezvăluiri despre competiția Survivor România. Una dintre problemele cu care Andreea Tonciu s-a confruntat a fost faptul că nu a putut să doarmă, din cauza zgomotelor din junglă.

Pe lângă acest aspect, fosta concurentă a suferit din cauza lipsei hranei, deoarece Faimoșii au pierdut destul de multe probe, motiv pentru care nu au obținut mâncare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Andreea Tonciu se mândrește cu faptul că și-a păstrat personalitatea și că a fost, în continuare, o persoană sinceră, care nu s-a ferit să-și spună punctul de vedere.

„A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate.

ADVERTISEMENT

Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.

Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine.”,  a declarat Andreea Tonciu, într-un interviu acordat pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT

Ce i-a lipsit cel mai mult Andreei Tonciu în competiția Survivor România?

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu a participat la mai multe reality show-uri, însă, spune despre Survivor România că este emisiunea care i-a schimbat viața. În ciuda provocărilor cărora a trebuit să facă față, fosta concurentă afirmă că ‘nu’ ar spune nu unei experiențe similare.

Dacă împotriva lipsei somnului și a hranei a putut să lupte, Andreea Tonciu a declarat că cel mai mult i-a lipsit fiica sa, Rebecca, la care s-a gândit în fiecare clipă petrecută în Jungla Dominicană. La rândul său, micuța i-a dus dorul mamei sale, căreia îi urmărea fiecare apariție la televizor.

„Doamne, am simțit că nu mai pot de dorul ei. Mă gândeam cum doarme, dacă mănâncă, dacă se simte bine… în fiecare moment îmi zbura gândul doar la ea.”, a spus fosta concurentă Survivor România 2022.

De cine s-a apropiat Andreea Tonciu la Survivor România?

În cele câteva săptămâni petrecute în competiția Survivor România, Andreea Tonciu a intrat în conflict atât cu CRBL, cât și cu Laura Giurcanu, colegii săi din echipa Faimoșilor. În același timp, vedeta s-a apropiat foarte tare de Roxana Ciuhulescu și de cântăreața Otilia Billionera.

„Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră. Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm.”, a povestit Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT