Life

Confruntare între Andreea Tonciu și mama Elenei Chiriac de la Survivor: „Tu, fată de 19 ani, dormi lângă Zmărăndescu?”/ „Eu știu ce am crescut”

Fosta concurentă Survivor atacă din nou! Andreea Tonciu nu este de acord cu aproprierea dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu și spune că Tj Miles și Laura Giurcanu sunt mai mult decât prieteni.
09.02.2022 | 17:51
Confruntare intre Andreea Tonciu si mama Elenei Chiriac de la Survivor Tu fata de 19 ani dormi langa Zmarandescu Eu stiu ce am crescut
Andreea Tonciu nu este de acord cu comportamentul Elenei Chriac. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a revenit în platoul emisiunii „La Măruță”. Fosta concurentă în echipa Faimoșilor nu-și iartă colegii și face noi declarații despre competiția Survivor România 2022.

După Laura Giurcanu, fosta asistentă de televiziune o acuză pe o altă colegă de imoralitate. Andreea Tonciu a dezvăluit ce a deranjat-o la Elena Chiriac, iar mama sportivei a intrat în direct pentru a-și apăra fiica.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu, despre Elena Chiriac: „Nu mi se pare corect”

A spus că nu vrea să-și dea cu părerea despre fosta sa colegă de echipă, după care s-a răzgândit. Andrea Tonciu o critică pe Elena Chiriac pentru că s-a apropiat prea mult de Cătălin Zmărăndescu.

Fosta concurentă în echipa Faimoșilor a declarat că a încercat să fie prietenă cu sportiva, însă nu a avut succes și chiar a fost criticată pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

„N-am nicio părere despre Elena. N-o cunosc pe fata asta. Doar că îmi pare că la 19 ani s-a băgat într-un grup care….

Tot nu sunt de acord cu niște chestii. Nu mi-a plăcut că, de la început, ea s-a dus și a dormit non-stop numai lângă Cătălin. Ceea ce mi se pare aberant.

ADVERTISEMENT

Om cu însurat, cu copil acasă, tu, fată de 19 ani, să dormi lângă el? Nu mi se pare corect. Am încercat să mă împrietenesc cu ea. Eu nu am respins-o.”, a spus Andreea Tonciu.

 Mama Elenei Chiriac sare în apărarea fiicei sale

Liliana Chiriac a recunoscut că este tulburată și că o supără cuvintele Andreei. Aceasta a declarat că fiecare mamă își cunoaște copilul și că Elena nu este o persoană rea. 

ADVERTISEMENT

Despre acuzațiile Andreei Tonciu spune că în junglă sunt condiții grele și fiecare persoană are nevoie de afecțiune, astfel că nu trebuie ca fosta Faimoasă să dea oricărui gest o altă conotație decât cea existentă. Mai mult, Liliana Chiriac spune că fiica sa a crescut printre băieți și că întotdeauna a fost mai apropiată de aceștia.

„Sunt un pic tulburată. O aud și pe Andreea vorbind și eu știu că nu e rea. Știu cum e Elena. Eu îmi cunosc copilul. Eu știu ce am crescut.

În fiecare e puțină răutate, puțin din toate. Pentru mine nu e un copil rău. Faptul că este lângă Cătălin Zmărăndescu nu mi se pare că încalcă vreo lege. Nu mi se pare nimic în neregulă pentru ce face Elena.

Ce am observat acolo e că toată lumea vorbește și că nimeni nu ascultă, că nu are cine. Condițiile de acolo sunt dure, noi vorbim de aici, de la confort. Dacă te apropii de cineva să te încălzești, vai, sexualitate. De mică ea a fost în gașca băieților. Întotdeauna a avut prieteni băieți.”, a povestit mama Elenei Chiriac.

Andreea Tonciu nu îi iartă pe Laura Giurcanu și Tj Miles

După ce au fost difuzate imagini cu Laura Giurcanu și Tj Miles dormind sub aceiași pătură la Survivor România, Andreea Tonciu este mai convinsă ca niciodată că are dreptate și că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie.

În stilul său caracteristic, aceasta a spus că a avut un vis în care una dintre concurentele de la Survivor se va întoarce gravidă din jungla dominicană.

„Am visat că o să se întâmple ceva foarte frumos la Survivor și că cineva va veni cu burtica la gură. Eu îmi doresc să fiu nașă, cu cea mai mare plăcere eu vreau să botez. 

În 2022 așa se poartă. Mai ții minte când eram în Survivor și am spus că nu mi se pare normal? Rengle este apărătorul Laurei.

Din punctul meu de vedere nu mai au scăpare. Ochiul meu nu minte, ceea ce văd, spun. Și eu am avut nevoie de afecțiune, dar pe mine în fiecare noapte mă lua în brațe Otilia. S-a apropiat foarte tare cu Rengle, poate să doarmă cu el, nu era nicio problemă.”, a declarat fosta concurentă Survivor.

 

ADVERTISEMENT