Life

Andreea Tonciu, vacanță de lux pe litoralul românesc. Cât costă un sejur la locația de vis aleasă de aceasta

Andreea Tonciu, vacanță de lux pe litoralul românesc. Cât a scos vedeta din buzunar pentru cazare. Prețurile nu sunt deloc mici, destinația aleasă fiind una de fițe.
03.08.2022 | 15:31
Andreea Tonciu vacanta de lux pe litoralul romanesc Cat costa un sejur la locatia de vis aleasa de aceasta
Andreea Tonciu, vacanță de lux pe litoralul românesc. foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu nu se uită la bani atunci când vine vorba de concediu și de relaxare. Totuși, vedeta a ales ca destinație de vacanță chiar litoralul românesc, dar o locație de lux, unde nu toată lumea și-ar permite să meargă.

Andreea Tonciu, vacanță de lux pe litoralul românesc

Pentru vacanța de vară din acest an, Andreea Tonciu a ales ca destinație o locație de lux din nordul stațiunii Mamaia, fiind una dintre puținele vedetele autohtone care au decis să își petreacă vacanța la mare pe meleagurile țării noastre.

ADVERTISEMENT

Totuși, chiar dacă a petrecut vacanța de vară pe litoralul românesc, la malul Mării Negre, acest lucru nu este sinonim cu faptul că Andreea Tonciu a încercat economisească bani. Ba din contră, vedeta a scos ceva lei din buzunar pentru a avea vacanța de vis.

Cine vrea să se cazeze aici, trebuie să plătească între 1400 și 3800 de euro, existând și posibilitatea pentru o vacanță all inclusive, în care nu trebuie să îți mai bați capul cu micul dejun sau celelalte mese.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andreea Tonciu spunea că revine an de an la acest hotel, semn că se bucură de o vacanță la mare și pe litoralul românesc.

Andreea Tonciu, concediu de vis în Turcia

Andreea Tonciu a vizitat litoralul românesc pentru câteva zile, dar înainte a fost și în Turcia la un resort de vis.

ADVERTISEMENT

Și aici prețurile sunt foarte mari, iar o familie care vrea să petreacă o săptămână la all inclusive ar putea scoate din buzunar sume cuprinse între 5000 de euro și 17000 de euro.

Totuși, dacă vorbim de aceasta din urmă, trebuie să știi că în acești bani intră prețul unei vile întregi cu piscină proprie, la care pot petrece mai mulți oameni, iar costurile s-ar putea împărți.

ADVERTISEMENT

Dar pentru Andreea Tonciu cu siguranță nu a fost vorba de bani, ci de clipele minunate petrecute alături de cei dragi.

Din vacanță nu putea lipsi fiica acesteia, Rebecca, iar vedeta a postat imagini alături de cea mică.

ADVERTISEMENT