Life

Andrei a recunoscut ce simte pentru Roxana Ghiță. Protagoniștii, momente în doi la Survivor România

20.02.2021 | 22:00
Andrei a recunoscut ce simte pentru Roxana Ghita Protagonistii momente in doi la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu a ajuns la Survivor România de puțin timp, însă între el și Roxana Ghiță se leagă o veritabilă poveste de dragoste.

Chiar și Roxana a recunoscut că între ea și colegul său există o chimie specială și a dezvăluit că e deschisă unei noi iubiri în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Andrei Dascălu o consideră pe Roxana Ghiță o fată cu trăsături frumoase și foarte ambițioasă.

Roxana Ghiță s-ar putea iubi cu Andrei Dascălu la Survivor

Roxana mi se pare o fată calmă, îi place să-și spună punctul de vedere. Părerea mea de la început a fost că este tăcută, dar mi-am schimbat părerea de când sunt aici. E frumoasă și ambițioasă. Chiar dacă se simte rău vrea să demonstreze că poate, dar sper să nu riște prea mult. Spune că se simte prost că nu ne ajută cu nimic. Poate să ne ajute, să strige la noi. Eu pot să o ajut din vorbe, dar eu nu vreau să riște nimic, are dureri mari și nu se merită”, a transmis Andrei.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut chiar și un dialog din care reiese relația specială pe care să se lege:

  • Roxana: Mă simt în cea mai proastă stare a mea de când sunt la Survivor. Sunt ok psihic, mă simt slăbită fizic.
  • Andrei: Cel mai bine e să stai pe bară, dacă situația e gravă nu are rost să riști, pentru că eu cred că sănătatea e pe primul loc și nu are rost să demonstrezi nimic dacă te doare ceva. Stai pe bancă. Țipi la noi.
  • Andrei: Trebuie să lași orgoliul deoparte.
  • Roxana: Da, dar eram bună.
  • Andrei: Erai printre cele mai bune, toată echipa conta pe tine, dar a intervenit chestia asta și nu e ok. Dacă nu se poate, nu se poate. Noi o să fim lângă tine să te ajutăm. Nimeni nu o să te certe.

Întrebată de realizatorii emisiunii dacă ar fi tentată de o relație cu Andrei, Roxana nu a stat pe gânduri și a visat cu ochii deschiși la un astfel de scenariu.

ADVERTISEMENT

Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă.

Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a explicat Războinica, conform Wowbiz.

ADVERTISEMENT