Life

Andrei Aradits a avut un an îngrozitor. Cea mai mare dorință a actorului pentru 2023

Andrei Aradits este cu siguranță un nume cunoscut de publicul larg. A făcut parte din juriul de la ”Te cunosc de undeva” și de asemenea, a jucat și în serialul ”Vlad”.
26.12.2022 | 13:04
Andrei Aradits a avut un an ingrozitor Cea mai mare dorinta a actorului pentru 2023
Andrei Aradits a vorbit despre planurile pentru 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă pentru unii, 2022 a adus bucurii, împliniri și nu numai, iată că pentru Andrei Aradits anul care se încheie nu a fost unul chiar atât de plăcut.

Andrei Aradits a avut un 2022 îngrozitor

Celebrul actor a vorbit despre cum petrece sărbătorile de iarnă, dar și despre ce își dorește pentru următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Revelionul îl va face la niște prieteni alături de familia sa, iar de Crăciun, Andrei Aradits își dorește pace, dar și un contract cât se poate de civilizat, după cum o spune chiar el.

Întrebat despre anul 2022, actorul susține că a avut un an îngrozitor. Acesta nu a dat prea multe detalii despre cele întâmplate în 2022, sau despre evenimentele care l-au nemulțumit, cert este că își dorește să uite mai repede ce a fost.

ADVERTISEMENT

Singurul eveniment frumos de anul acesta, spune actorul, a fost o excursie prin Europa cu Eric.

”A fost un an îngrozitor. Cel mai frumos eveniment a fost o excursie cu Eric prin Europa cu trotinetele. În rest, aș prefera să-l uit”, a dezvăluit Andrei Aradits, pentru ciao.ro.

Printre altele, actorul a fost întrebat dacă și-a pregătit rezoluțiile pentru noul an. Se pare însă că acesta are un stil diferit de a face ca anumite lucruri să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Ce îți dorește Andrei Aradits în 2023

Andrei Aradits nu își face rezoluții la final de an și consideră că dacă cineva vrea să facă ceva, o poate face oricând, fără o zi anume, sau, cum spune el, fără ”artificii”.

”Nu fac rezoluții la sfârșit de an, mi se pare o ipocrizie. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat, faci! N-ai nevoie de artificii”, a mai completat acesta.

ADVERTISEMENT

Actorul a fost întrebat și despre noile proiecte în care este implicat în 2023, însă nu a dat prea multe detalii. El a explicat că se află în discuții pentru anumite proiecte însă preferă să nu spună nimic până când lucrurile nu se vor concretiza.

Sunt șanse deci să îl vedem pe celebrul actor în noi proiecte. Rămâne de văzut ce decizie va lua acesta.

Dacă pentru el, anul 2022 a fost unul cât se poate de îngrozitor, iată că alte vedete au dat lovitura. Theo Rose spre exemplu a venit jurat la Vocea României, a debutat în actorie și de asemenea, așteaptă și un copil.

ADVERTISEMENT
Tags: