Life

Andrei Aradits a semnat cu Antena 1. În ce producție de mare succes va juca actorul

Andrei Aradits revine la Antena 1. Faimosul actor din serialul Vlad revine într-o producție de mare succes și va putea fi văzut în curând.
30.03.2023 | 00:17
Andrei Aradits a semnat cu Antena 1 In ce productie de mare succes va juca actorul
Andrei Aradits va juca într-un serial difuzat de Antena 1. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Aradits revine în forță. Faimosul actor din serialul Vlad va putea fi văzut într-o producție apreciată de publicul larg. Ce rol va avea acesta și când va putea fi văzut? Fanii lui vor rămâne surprinși cu siguranță.

Andrei Aradits va juca într-un serial de la Antena 1

Andrei Aradits a anunțat recent că a divorțat de soția sa, după 17 ani. Totodată, el povestea într-un podacast că se va ocupa de creșterea fiului său, care de altfel de pregătește și pentru examenul de Bacalaureat. Iată că lucrurile s-au aranjat între timp și din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Actorul va juca într-un serial de mare succes de la Antena 1. Este vorba despre producția „Lia – Soția soțului meu“. Iar Andrei Aradits va avea un rol cât se poate de important. Prezența lui va aduce schimbă dramatice, iar alte personaje vor fi date și ele peste cap.

Ce rol va avea acesta în producția difuzată pe Antena 1? Un rol negativ și anume Gianni Rocca. Cine este însă personajul? Vorbim despre un mafiot care apare în viața mai multor persoane. Mulți vor ajunge să regrete că au avut de-a face cu el, iar de aici apar și problemele.

ADVERTISEMENT

Cine este personajul Gianni Rocca din serialul „Lia – Soția soțului meu“

De asemenea, Gianni Rocca vrea răzbunare. Asta în condițiile în care Petru Vornicu, interpretat de actorul Ştefan Floroaica, este cel care a contribuit la arestarea sa. Câteva detalii în acest sens a venit chiar din partea actorului. Asta este extrem de încântat de rolul primit și speră ca și telespectatorii să fie impresionați.

”Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de lucruri ilegale extrem de misterioase. În direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar, în mod cert, se va ocupa de asasinate. Abia aştept să văd pe cine voi ucide“, declară Andrei Aradits.

ADVERTISEMENT

Personajul interpretat de faimosul actor va apărea în curând în peisaj. De asemenea, nu va trece prea mult timp, iar acesta va face deja câteva victime. Iar povestea lui va continua până în momentul în care își va atinge scopul, fără a se uita în jur.

Trebuie menționat că Gianni Rocca este un personaj cât se poate de complex. Acesta este și motivul pentru care la un moment dat poate să stârnească empatie în rândul publicului. Vor exista momente în care unii se vor întreba dacă este sau nu un personaj negativ.

ADVERTISEMENT

Și totuși când va putea fi văzut primul episod în care Andrei Aradits îl va interpreta pe Gianni Rocca? Chiar în această săptămână. Un nou episod din serialul „Lia – Soția soțului meu“ începe joi seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Amintim că anul trecut a fost un an dificil pentru celebrul actor. Astfel, revenirea pe micile ecrane va fi una cu adevărat fabuloasă.

ADVERTISEMENT