News

Andrei Aradits, actorul din serialul VLAD, ironii către Viorica Dăncilă: „Ce, vrei să ajungi prim-ministru”

31.03.2019 | 09:48
Andrei Aradits actorul din serialul VLAD ironii catre Viorica Dancila Ce vrei sa ajungi primministru
ADVERTISEMENT

Andrei Aradits, actorul din serialul VLAD, s-a numărat printre sutele de protestatari care s-au adunat sâmbătă seara, în Piața Universității pentru a manifesta împotriva coaliției aflate la guvernare. În acest context, Aradits a ironizat-o pe Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, ironizată de actorul Andrei Aradits

Aflat în Piața Universității, actorul Andrei Aradits a făcut aluzie la numeroase gafe și greșeli de exprimare ale premierului Viorica Dăncilă. „E jenant. Mi-e ruşine. Am ajuns să-i zic lui fiu’ meu, pune mâna şi învaţă! Ce, vrei să ajungi prim-ministru?”, a spus Aradits, potrivit stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Protestatarii au cerut, printre altele, demisia președintelui PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și a ministrului Justiției, Tudorel Toader, considerați vinovați pentru modificarea legilor justiției și atacarea statului de drept.

Andrei Aradits a ironizat-o pe Viorica Dăncilă pentru greșelile de exprimare.
Andrei Aradits a ironizat-o pe Viorica Dăncilă pentru greșelile de exprimare.

Mesajul lui Tudor Chirilă

Ca de fiecare dată, actorul Tudor Chirilă a transmis un mesaj alarmant despre presiunile la adresa justiției. „Cred că suntem într-un capitol mult mai grav şi acela al anulării separării puterilor în stat. Puterea executivă intervine în puterea judecătorească. Eu sper încă să ajungem să trăim într-o ţară în care lucrurile sunt făcute pentru oameni şi nu pentru minorităţi politice organizate în structuri mafiote”, a declarat actorul Tudor Chirilă, la Digi24.

ADVERTISEMENT

„Cred că ce se întâmplă în momentul acesta este poliţie politică în stare pură. Se vede exact unde sunt dispuşi să meargă. Sunt dispus să oprească pe cineva care a trecut de toate procedurile într-un concurs internaţional şi este pe primul loc şi pentru că asta nu le convine sunt dispuşi să facă orice. Zilele astea ne arată că sunt dispuşi să facă orice pentru a opri pe oricine care deranjează. Astăzi este Laura Codruţa Kovesi, mâine poate fi oricare dintre noi”, a spus, la rândul său, Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății.