Life

Andrei Aradits și soția lui au divorțat după 17 ani! „E în India de vreo 6 luni de zile”

Andrei Aradits și soția lui au divorțat după un mariaj de 17 ani. Actorul a mărturisit că fosta lui parteneră este plecată în India de șase luni.
14.03.2023 | 11:10
Andrei Aradits si sotia lui au divortat dupa 17 ani E in India de vreo 6 luni de zile
Andrei Aradits și soția lui au divorțat. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Andrei Aradits și soția lui au divorțat după 17 ani împreună. Celebrul actor a vorbit abia acum despre acest subiect, deși actele au fost depuse din toamna anului trecut.

Andrei Aradits a divorțat. Ce spune despre soția sa

Andrei Aradits și-au spus adio deja din luna septembrie, atunci când au depus actele, iar curând vor fi oficial doi aomeni singuri.

ADVERTISEMENT

Andrei Aradits a mărturisit că soția lui, Andreea, este în India de șase luni de zile, iar relația dintre ei s-a stricat tot mai mult după ce aceasta a decis să plece în interes de serviciu pe un alt continent.

Actorul trece prin clipe grele și pentru că vede că fiul său suferă după divorțul părinților săi, mai ales acum când trece printr-o perioadă importantă din viața sa pentru că urmează să dea Bacalaureatul.

ADVERTISEMENT

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. Doar eu cu el (n.r. Eric, fiul lor) suntem.

Eric a fost nasol o perioadă. Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția…”, a povestit acesta în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

ADVERTISEMENT

Ce speră Andrei Aradits după divorț

După ce Andrei Aradits și soția lui au divorțat, actorul care a fost jurat la Te cunosc de undeva a spus că speră ca separarea să se termine civilizat, mai ales pentru că au un trecut în spate după o căsnicie de 17 ani.

„Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, tot pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Actorul a recunoscut că a ajuns și la psiholog după divorț, pentru că voia validare din partea altora. Ba chiar a recunoscut că și-a descărcat aplicații de dating, dar a renunțat între timp la ele.

ADVERTISEMENT
Tags: