Life

Andrei Aradits, totul despre nunta fulger cu soția sa, Andreea. Cine a făcut primul pas

Andrei Aradits și partenera sa de viață, Andreea, sunt de 17 ani împreună, dar cum au ajuns să se cunoascănu se știu prea multe amănunte.
13.10.2021 | 13:21
Andrei Aradits, totul despre nunta fulger cu soția sa, Andreea. Cine a făcut primul pas
Andrei Aradits, totul despre nunta fulger cu soția sa, Andreea. Cine a făcut primul pas. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul din serialul Vlad, de la Pro TV, este însurat din 3 iulie 2004, dar abia acum a făcut dezvăluiri despre nunta fulger pe care a pus-o la cale, după ce a asistat la pregătirile unui astfel de eveniment.

Vedeta a mărturisit că era în bucătărie cu iubita și discutau despre cuplul respectiv când, brusc, artistului i-a venit ideea să facă cununia civilă. Și asta peste numai câteva zile și într-un loc ieșit din comun.

Andrei Aradits și Andreea, care este la rândul ei actriță, au pus țara la cale miercuri, iar în aceeași săptămână, sâmbătă, au devenit soț și soție.

ADVERTISEMENT

Andrei Aradits, despre căsătoria cu Andreea. Cum au decurs lucrurile

„Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu…

Tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară.

ADVERTISEMENT

Și cred că eu am zis: «Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!». Și ea s-a uitat la mine și a zis: «Hai!». Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit.

Nu prea avem poze… Avem de la biserică, ne-a făcut fotografii un prieten, absolut întâmplător se apucase de acest hobby, și cred că am una de la Mac. Ce să simt? Zâmbesc.

ADVERTISEMENT

Apoi mă uit la soție, pentru că e mai important să mă uit la ea, acum, decât la pozele de atunci”, a povestit Andrei Aradits pentru revista viva.ro.

Actorul este de părere că relațiile sentimentale se mai strică, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți, ci mai degrabă să repari, să investești în ceea ce ai.

ADVERTISEMENT

După 17 ani de mariaj vedeta și soția sa, Andreea, consideră că e mai important să îmbunătățească decât să abandoneze, acesta fiind poate și secretul pe care-l au cei doi.

Cât despre cuvântul „divorț”, Andrei Aradits spune că nici măcar nu pronunță așa ceva, semn că este foarte sigur de mariajul său. Vedeta de la Pro TV are și un băiat cu partenera sa, pe nume Eric.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri