Fotbal intern

Andrei Artean, iertat de eliminare în prima repriză a meciului Viitorul – FCSB! Mijlocașul l-a călcat pe spate pe Dennis Man. A fost scos de Hagi în minutul 30. VIDEO

15.12.2019 | 21:04
Andrei Artean iertat de eliminare in prima repriza a meciului Viitorul  FCSB Mijlocasul la calcat pe spate pe Dennis Man A fost scos de Hagi in minutul 30 VIDEO
ADVERTISEMENT

Cel mai controversat moment al primei reprize a meciului Viitorul – FCSB a avut loc în minutul 15, când Andrei Artean l-a călcat pe Dennis Man pe spate. Deși reluările au arătat că au existat circumstanțe de eliminare, arbitrul Radu Petrescu i-a arătat doar cartonașul galben mijlocașului de la Viitorul.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 7.00 este cota pentru “5 aruncări de la margine”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Andrei Artean, intrare dură în prima repriză din Viitorul – FCSB

Viitorul și FCSB au oferit una dintre cele mai spectaculoase reprize din acest sezon. Jocul a fost deschis, „roș-albaștrii” având mai multe șanse importante de gol, în timp ce echipa lui Gică Hagi a fost aproape să lovească pe contraatac.

Un moment controversat a avut loc în minutul 15, după un duel al lui Andrei Artean cu Dennis Man. Mijlocașul constănțenilor l-a doborât pe internaționalul de tineret și apoi l-a călcat cu crampoanele pe spate (click pentru video cu faza).

ADVERTISEMENT

Dacă faultul inițial nu a fost dur, ce s-a întâmplat când Man era la pământ putea oferi arbitrului Radu Petrescu circumstanțe pentru un cartonaș roșu. VEZI AICI VIDEO

Totuși, centralul din București i-a arătat lui Artean doar cartonașul galben, iar fotbalistul în vârstă de 26 de ani a ajuns la 5 galbene încasate în sezonul 2019 – 2020. Artean a fost înlocuit în minutul 30 de Paul Iacob.

ADVERTISEMENT

Artean mai are contract până în vara anului 2021 cu Viitorul

Cotat de site-urile de specialitate la 850.000 de euro, Andrei Artean a ajuns la FC Viitorul pe 20 iulie 2018 și are contract cu formația patronată de Gică Hagi până pe 30 iunie 2021.

Fotbalistul din Hunedoara a mai jucat pe parcursul carierei pentru Poli Timișoara, FC Caransebeș și Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În sezonul 2019 – 2020 a jucat în 21 de meciuri pentru FC Viitorul Constanța, dintre care 1 în Cupa României și două în preliminariile Europa League, a dat un gol și a oferit o pasă decisivă.

Pentru Viitorul urmează meciul cu Gaz Metan Mediaș, vineri, 20 decembrie, de la ora 20.30, în etapa 22, ultima din anul 2019.

ADVERTISEMENT