Sport

Ce echipă alege Mirel Rădoi pentru meciul decisiv cu Armenia. Andrei Burcă a fost recuperat! Exclusiv

Veste importantă pentru Mirel Rădoi! Andrei Burcă a fost recuperat, după accidentarea din meciul cu Germania, și poate juca în România - Armenia.
11.10.2021 | 00:00
Ce echipa alege Mirel Radoi pentru meciul decisiv cu Armenia Andrei Burca a fost recuperat Exclusiv
Andrei Burcă a fost recuperat și poate juca în România - Armenia. Ce echipă alege Mirel Rădoi. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida România – Armenia va avea loc luni, de la ora 21:45, pe stadionul „Steaua”. În prezent, trupa lui Mirel Rădoi se află pe locul 4 din grupa J, cu zece puncte obținute după șapte meciuri jucate.

Andrei Burcă a fost recuperat și poate juca în România – Armenia

Mirel Rădoi a fost nevoit să-l schimbe pe Andrei Burcă în debutul reprizei secunde din meciul cu Germania, deoarece fundașul CFR-ului a suferit o întindere. În locul acestuia a fost introdus Cristi Manea, colegul său de la echipa de club.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Andrei Burcă s-a recuperat după accidentarea suferită la Hamburg, astfel că va putea juca în meciul de maximă importanță pe care România îl va avea cu reprezentativa Armeniei.

Deși veștile sunt bune în privința lui Andrei Burcă, Mirel Rădoi va aștepta până după antrenamentul oficial să ia o decizie în privința titularizării fundașului, în vârstă de 28 de ani, în meciul de luni. Selecționerul dorește să analizeze până în ultima clipă situația lui Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va apărea o problemă neprevăzută în privința lui Andrei Burcă, Mirel Rădoi va miza, în centrul defensivei, pe Adrian Rus, care a avut o evoluție consistentă în partida cu Germania.

Ce echipă alege Mirel Rădoi pentru România – Armenia

Din informațiile FANATIK, Mirel Rădoi va folosi un sistem 4-3-3 la meciul cu Armenia. Pentru mai multă prospețime și elaborarea unui joc mai ofensiv, selecționerul plănuiește modificări majore în benzi. Concret, spre deosebire de echipa trimisă în meciul cu Germania, nu vor mai apărea în defensivă Adrian Rațiu, Alin Toșca și Adrian Rus. Postul de fundaș dreapta va fi asigurat de Cristi Manea, în timp ce pe partea stângă se va afla Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

La mijloc, Mirel Rădoi va miza pe Nicolae Stanciu, Dragoș Nedelcu, care a fost suspendat pentru meciul cu Germania, și Alexandru Cicâldău.

Linia ofensivă îi va include pe Ianis Hagi, Claudiu Keșeru și Valentin Mihăilă. De menționat faptul că George Pușcaș, care a fost titular la Hamburg, nu se va afla nici măcar pe banca de rezerve, deoarece a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Echipa de start a României pentru meciul cu Armenia: F. Niță – C. Manea, V. Chiricheș, A. Burcă, N. Bancu – N. Stanciu, D. Nedelcu, A. Cicâldău – I. Hagi, C. Keșeru, V. Mihăilă.

Câți suporteri vor putea asista la România – Armenia

Partida de luni are o însemnătate aparte pentru „tricolori”, deoarece va consemna revenirea echipei naționale pe stadionul „Steaua” după 12 ani. Ultimul meci jucat de România în Ghencea datează din 9 septembrie 2009, atunci când reprezentativa noastră remiza cu Austria, 1-1, în preliminariile CM 2010.

Însă, din păcate, la meci vor putea asista maxim 15.000 de suporteri, adică 50% din capacitatea stadionului „Steaua”, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,81 este cota pentru „PSF X” la meciul România – Armenia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT